Psykologi för projektledare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Leif E Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Psykologi för projektledare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Psykologi för projektledare är skriven av Leif E Andersson och gavs ut 2015-02-20.

Psykologi för projektledare som bok, ljudbok eller e-bok.
Psykologi för projektledare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 469

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Psykologi för projektledare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Psykologi för projektledare. Boken är skriven av författaren Leif E Andersson. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Psykologi för projektledare var 2015-02-20.

Originalspråket som Leif E Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Psykologi för projektledare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 173 x 25 mm och den väger så mycket som 622 g. Psykologi för projektledare ISBN är 9789152327814. Psykologi för projektledare är en fristående bok .


Läs Psykologi för projektledare som bok

För dig som vill köpa och läsa Psykologi för projektledare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 469 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Psykologi för projektledare som ljudbok

Vill du lyssna på Psykologi för projektledare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Psykologi för projektledare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Psykologi för projektledare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Psykologi för projektledare som pocket

Psykologi för projektledare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Psykologi för projektledare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Psykologi för projektledare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Psykologi för projektledare
 • Författare: Leif E Andersson
 • Genre: Psykologi
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2015-02-20
 • Pris: 469
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 173 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152327814

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Psykologi för projektledare?

Psykologi för projektledare är skriven av författaren Leif E Andersson

När gavs Psykologi för projektledare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-20.

Var kan jag köpa Psykologi för projektledare?

Vi rekommenderar att du köper Psykologi för projektledare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Psykologi för projektledare utsågs till årets projektledarbok 2015 av Svenskt Projektforum! Ur juryns motivering för Psykologi för projektledare: “Att på ett intressant och läsvänligt sätt beskriva hur man kan hantera ledarskapet ur ett mänskligt och personligt perspektiv gör att Psykologi för projektledare av Leif E. Andersson för oss framstår som det självklara valet till Årets projektledarbok!” Projektledarskapet är ett av de svåraste ledarskapsuppdragen man kan ha. Du har stort ansvar men igen eller liten befogenhet. Denna bok vill lära dig hur du samarbetar med andra människor i projekt, vare sig det gäller projektdeltagare, intressenter, styrgrupper eller linjechefer. Psykologi för projektledare ledsagar dig genom alla projektets stadier – från idéstadiet till avslutet – och de situationer som en projektledare ställs inför. Boken blandar teori med praktik och bokens synsätt präglas av OBM – Organizational Behaviour Management. Psykologi för projektledare är skriven av Leif E. Andersson. Han är utbildad psykolog och har arbetat med ledarskapsfrågor i många år, bland annat som VD för en projektledarutbildning. Han har även skrivit boken OBM – Ledarskapets psykologi som utkom 2009.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning