Psykiatrisk etik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan-Otto Ottosson

Jämför och hitta det billigaste priset på Psykiatrisk etik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Psykiatrisk etik är skriven av Jan-Otto Ottosson och gavs ut 2005-11-01.

Psykiatrisk etik som bok, ljudbok eller e-bok.
Psykiatrisk etik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 308

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Psykiatrisk etik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Psykiatrisk etik. Boken är skriven av författaren Jan-Otto Ottosson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Psykiatrisk etik var 2005-11-01.

Originalspråket som Jan-Otto Ottosson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etik & moralfilosofi Psykiatrisk vård vilket ger den Dgvl som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Psykiatrisk etik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 280 g. Psykiatrisk etik ISBN är 9789147053179. Psykiatrisk etik är en fristående bok .


Läs Psykiatrisk etik som bok

För dig som vill köpa och läsa Psykiatrisk etik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 308 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Psykiatrisk etik som ljudbok

Vill du lyssna på Psykiatrisk etik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Psykiatrisk etik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Psykiatrisk etik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Psykiatrisk etik som pocket

Psykiatrisk etik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Psykiatrisk etik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Psykiatrisk etik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Psykiatrisk etik
 • Författare: Jan-Otto Ottosson
 • Genre: Etik & moralfilosofi Psykiatrisk vård
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2005-11-01
 • Pris: 308
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 15 mm
 • SAB: Dgvl
 • ISBN: 9789147053179

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Psykiatrisk etik?

Psykiatrisk etik är skriven av författaren Jan-Otto Ottosson

När gavs Psykiatrisk etik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-11-01.

Var kan jag köpa Psykiatrisk etik?

Vi rekommenderar att du köper Psykiatrisk etik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Psykiatrisk etik tar upp ett brett spektrum av etiska problem som personal inom psykiatrin kan ställas inför. Problemen har sällan några självklara svar och här presenteras heller inte några färdiga regler för hur man ska handla i en viss situation utan tanken är att boken ska fungera som utgångspunkt för reflektion och analys utifrån grundläggande etiska principer.

Utgivande förlag: Liber