Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fadil Galjic

Jämför och hitta det billigaste priset på Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar är skriven av Fadil Galjic och gavs ut 2013-10-11.

Programmeringsprinciper i Java - Exempel och övningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 288

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar. Boken är skriven av författaren Fadil Galjic. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar var 2013-10-11.

Originalspråket som Fadil Galjic skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 696 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 38 mm och den väger så mycket som 960 g. Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar ISBN är 9789144094403. Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar är en fristående bok .


Läs Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 288 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som ljudbok

Vill du lyssna på Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar som pocket

Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar
 • Författare: Fadil Galjic
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-10-11
 • Pris: 288
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 696
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 38 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144094403

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar?

Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar är skriven av författaren Fadil Galjic

När gavs Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-10-11.

Var kan jag köpa Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar?

Vi rekommenderar att du köper Programmeringsprinciper i Java – Exempel och övningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Programmeringsprinciper i Java är en lärobok i grundläggande programmering och objektorienterad programmering. Det finns tre parallella spår genom boken: lättförståeliga konceptbeskrivningar, exempelprogram med sammanfattningar och förklaringar samt övningar som lyfter fram typiska programmeringssituationer. Genom att ett och samma ämne belyses på tre olika sätt underlättas och fördjupas inlärning och förståelse. Den första delen av boken omfattar grundläggande programmeringskunskaper. Datalagring och databearbetning, logik, ett programs organisation och klassbibliotek behandlas. En introduktion till algoritmer tar upp en central plats i boken. Avsnittet om algoritmer visar vägen från ett problem till dess lösning i form av ett program. Användning av objekt i olika sammanhang behandlas i den mellersta delen av boken. Objekten används i samband med teckensträngar och tal, och för hantering av undantagssituationer i ett program. Ett programs kommunikation med sin omgivning (standardinmatning och -utmatning samt filer) är ytterligare en situation där objekt används. Den avslutande delen går djupare in på objektorienterad programmering och presenterar strategier för att definiera egna typer av objekt. Vidare beskrivs arv, klasshierarkier och gränssnitt. Typoberoende programmering behandlas både i samband med klasshierarkier och i samband med gränssnitt. Programmeringsprinciper i Java kan användas som kurslitteratur för olika programmeringskurser, på såväl universitets- som gymnasienivå och kräver inga förkunskaper. Boken kan även användas av alla som på egen hand vill lära sig programmeringsprinciper och Java.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB