Programmering och digital teknik – arbetsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Programmering och digital teknik – arbetsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Programmering och digital teknik – arbetsbok är skriven av Hans Persson och gavs ut 2018-09-14.

Programmering och digital teknik - arbetsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Programmering och digital teknik – arbetsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 84

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Programmering och digital teknik – arbetsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Programmering och digital teknik – arbetsbok. Boken är skriven av författaren Hans Persson. Bonnierförlagen Lära är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Programmering och digital teknik – arbetsbok var 2018-09-14.

Originalspråket som Hans Persson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Programmering och digital teknik – arbetsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 194 x 3 mm och den väger så mycket som 90 g. Programmering och digital teknik – arbetsbok ISBN är 9789178230150. Programmering och digital teknik – arbetsbok är en del av serien: Programmering och digital teknik.


Läs Programmering och digital teknik – arbetsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Programmering och digital teknik – arbetsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 84 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Programmering och digital teknik – arbetsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Programmering och digital teknik – arbetsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Programmering och digital teknik – arbetsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Programmering och digital teknik – arbetsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Programmering och digital teknik – arbetsbok som pocket

Programmering och digital teknik – arbetsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Programmering och digital teknik – arbetsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Programmering och digital teknik – arbetsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Programmering och digital teknik – arbetsbok
 • Författare: Hans Persson
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Bonnierförlagen Lära
 • Utgivningsdatum: 2018-09-14
 • Pris: 84
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 224 x 194 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789178230150

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Programmering och digital teknik – arbetsbok?

Programmering och digital teknik – arbetsbok är skriven av författaren Hans Persson

När gavs Programmering och digital teknik – arbetsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-14.

Var kan jag köpa Programmering och digital teknik – arbetsbok?

Vi rekommenderar att du köper Programmering och digital teknik – arbetsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med arbetsboken får varje elev möjlighet att arbeta vidare med roliga och lärorika uppgifter till alla kapitel i Grundboken. Ord och begrepp fördjupas och innehållet blir ännu mer meningsfullt. Det finns ett facit till “Programmering och digital teknik – Arbetsbok” som du kan ladda ner från vår hemsida.

Utgivande förlag: Bonnierförlagen Lära