Programmering 1 JavaScript – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mikael Tylmad

Jämför och hitta det billigaste priset på Programmering 1 JavaScript innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Programmering 1 JavaScript är skriven av Mikael Tylmad och gavs ut 2018-05-16.

Programmering 1 JavaScript som bok, ljudbok eller e-bok.
Programmering 1 JavaScript

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 486

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Programmering 1 JavaScript

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Programmering 1 JavaScript. Boken är skriven av författaren Mikael Tylmad. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Programmering 1 JavaScript var 2018-05-16.

Originalspråket som Mikael Tylmad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Pubb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Programmering 1 JavaScript i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 173 x 15 mm och den väger så mycket som 295 g. Programmering 1 JavaScript ISBN är 9789151100142. Programmering 1 JavaScript är en del av serien: Programmering.


Läs Programmering 1 JavaScript som bok

För dig som vill köpa och läsa Programmering 1 JavaScript som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 486 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Programmering 1 JavaScript som ljudbok

Vill du lyssna på Programmering 1 JavaScript som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Programmering 1 JavaScript som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Programmering 1 JavaScript som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Programmering 1 JavaScript som pocket

Programmering 1 JavaScript finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Programmering 1 JavaScript med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Programmering 1 JavaScript med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Programmering 1 JavaScript
 • Författare: Mikael Tylmad
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2018-05-16
 • Pris: 486
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 245 x 173 x 15 mm
 • SAB: Pubb
 • ISBN: 9789151100142

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Programmering 1 JavaScript?

Programmering 1 JavaScript är skriven av författaren Mikael Tylmad

När gavs Programmering 1 JavaScript ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-16.

Var kan jag köpa Programmering 1 JavaScript?

Vi rekommenderar att du köper Programmering 1 JavaScript hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Programmering 1 JavaScript är ett läromedel i programmering för gymnasiet som är anpassat till ämnesplanen för programmering med de uppdateringar som gäller från hösten 2017.Programmering 1 JavaScript lär ut grunderna i programmering utifrån programspråket JavaScript. Det är ett av de mest populära språken bland webbutvecklare och är enkelt att lära sig. Innehållet i boken kräver ingen tidigare erfarenhet av programmering. Boken behandlar grunderna i programmering som till exempel variabler, satser och funktioner samt hur man hanterar grafik. Koden skrivs primärt i webbaserad miljö, vilket fungerar utmärkt med en dator med modern webläsare, men också på chromebooks, surfplattor och mobiler. Läromedlet är lätt att komma igång med, både för lärare och elever eftersom programmeringen byggs upp steg för steg i olika övningar där varje övning ger omedelbar respons. I många övningar finns det spelmoment som gör programmeringen lustfylld. I slutet av boken finns några specialområden som handlar om fraktaler, mekanik och spelkonstruktion där eleven kan välja ett område som väcker intresse.Till boken kommer det att finnas en lärarwebb med extramaterial som underlättar lärarens arbete.Programmering 1 JavaScript i korthet:* anpassad till den uppdaterade ämnesplanen för programmering som gäller från hösten 2017* hjälper eleverna att snabbt komma in i programmeringen då övningarna ger omedelbar respons på kodningen* har en spelinriktning

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB