Programmera på riktigt : för elever på högstadiet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Skansholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Programmera på riktigt : för elever på högstadiet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Programmera på riktigt : för elever på högstadiet är skriven av Jan Skansholm och gavs ut 2018-06-01.

Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som bok, ljudbok eller e-bok.
Programmera på riktigt : för elever på högstadiet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Programmera på riktigt : för elever på högstadiet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Programmera på riktigt : för elever på högstadiet. Boken är skriven av författaren Jan Skansholm. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Programmera på riktigt : för elever på högstadiet var 2018-06-01.

Originalspråket som Jan Skansholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är IT & datorer vilket ger den Pub som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 207 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 200 x 12 mm och den väger så mycket som 480 g. Programmera på riktigt : för elever på högstadiet ISBN är 9789144122809. Programmera på riktigt : för elever på högstadiet är en fristående bok .


Läs Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som bok

För dig som vill köpa och läsa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som ljudbok

Vill du lyssna på Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Programmera på riktigt : för elever på högstadiet som pocket

Programmera på riktigt : för elever på högstadiet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Programmera på riktigt : för elever på högstadiet
 • Författare: Jan Skansholm
 • Genre: IT & datorer
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-06-01
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 207
 • Fysiska dimensioner: 225 x 200 x 12 mm
 • SAB: Pub
 • ISBN: 9789144122809

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Programmera på riktigt : för elever på högstadiet?

Programmera på riktigt : för elever på högstadiet är skriven av författaren Jan Skansholm

När gavs Programmera på riktigt : för elever på högstadiet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-01.

Var kan jag köpa Programmera på riktigt : för elever på högstadiet?

Vi rekommenderar att du köper Programmera på riktigt : för elever på högstadiet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Programmera på riktigt – för elever på högstadiet är ett läromedel som är avsett för åk 7-9 och som täcker in den programmering som finns definierad i kursplanen för matematik. Genom att arbeta praktiskt med uppgifter som laddas ner från fliken Extramaterial, lär eleverna sig grundläggande programmering i JavaScript. JavaScript har stora likheter med flera andra programspråk och används i mänger av kommersiella webbprogram världen över. Eleverna får därmed grundläggande programmeringskunskaper som de kan bygga vidare på i framtiden. Bokens övningar behandlar både programmering och matematiska moment för åk 7-9. Det finns goda förutsättningar för variation och fördjupning. Steg för steg får eleverna presentationer av nya begrepp samt noggranna instruktioner om hur man bygger upp program. De får även möjlighet att experimentera och testa vad som händer när de ändrar i färdig kod. Programmera på riktigt fungerar för datorer med Windows eller Linux, för Chromebook och för Mac. Inga extra program behöver installeras och inga registreringar eller abonnemang på någon extern webbsida krävs.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB