Professionellt företagande i besöksnäringen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gösta Fernström

Jämför och hitta det billigaste priset på Professionellt företagande i besöksnäringen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Professionellt företagande i besöksnäringen är skriven av Gösta Fernström och gavs ut 2011-04-05.

Professionellt företagande i besöksnäringen som bok, ljudbok eller e-bok.
Professionellt företagande i besöksnäringen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Professionellt företagande i besöksnäringen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Professionellt företagande i besöksnäringen. Boken är skriven av författaren Gösta Fernström. Fernia Consulting är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Professionellt företagande i besöksnäringen var 2011-04-05.

Originalspråket som Gösta Fernström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Professionellt företagande i besöksnäringen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 125 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 317 g. Professionellt företagande i besöksnäringen ISBN är 9789163382659. Professionellt företagande i besöksnäringen är en fristående bok .


Läs Professionellt företagande i besöksnäringen som bok

För dig som vill köpa och läsa Professionellt företagande i besöksnäringen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Professionellt företagande i besöksnäringen som ljudbok

Vill du lyssna på Professionellt företagande i besöksnäringen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Professionellt företagande i besöksnäringen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Professionellt företagande i besöksnäringen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Professionellt företagande i besöksnäringen som pocket

Professionellt företagande i besöksnäringen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Professionellt företagande i besöksnäringen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Professionellt företagande i besöksnäringen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Professionellt företagande i besöksnäringen
 • Författare: Gösta Fernström
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Fernia Consulting
 • Utgivningsdatum: 2011-04-05
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 125
 • Fysiska dimensioner: 215 x 150 x 10 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789163382659

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Professionellt företagande i besöksnäringen?

Professionellt företagande i besöksnäringen är skriven av författaren Gösta Fernström

När gavs Professionellt företagande i besöksnäringen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-04-05.

Var kan jag köpa Professionellt företagande i besöksnäringen?

Vi rekommenderar att du köper Professionellt företagande i besöksnäringen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

PROFESSIONELLT FÖRETAGANDE I BESÖKSNÄRINGEN En executive bok, som läses på en timme, för ökad samverkan och utveckling av företag i Besöksnäringen Besöksnäringen och turism har idag hög prioritet i hela Sverige samt är därmed på väg att bli en av våra viktigaste basindustrier. Inom branschen har man tagit fram en Nationell strategi med ett tillväxtmål där man skall gå från dagens 250 mrd sek(2009) till 500 mrd sek år 2020. En tillväxt som kräver professionella, konkurrenskraftiga företag och destinationer där man myntat begreppet Exportmogna destinationer som kräver samverkan och ett attraktivt utbud. Samtidigt har Sverige äntligen fått en professionell organisation VisitSweden som drar utländska besökare till Sverige. Där de prioriterar kongresser, aktiva familjer samt DINKS och WHOPS. För att de skall lyckas måste vi ha fler av dessa Exportmogna destinationer förutom våra storstäder Stockholm, Göteborg och Malmö, som redan är attraktiva dörröppnare för besökare. För att lyckas måste företagen i Besöksnäringen satsa dels på att lära sig samverka på destinationerna, lokalt och i Sverige, och dels bli mer professionella i sin verksamhet som omfattar följande områden,( vilket innefattas i begreppet management), ledarskap och personlig utveckling, rollen som strateg, att driva säker och lönsam verksamhet samt ökad kundorientering. Denna bok riktar sig främst till företag och verksamheter som vill utveckla sig och bli en del av Besöksnäringens tillväxt i Sverige, inte minst som aktiv på sin destination. Boken är indelad i kapitel enligt ovan och ger råd och handledning i att arbeta med ledarskap och rekrytering, att kunna ta fram en affärsplan inkl ett antal strategimodeller, hur öka sin kundorientering samt inte minst att driva operativ verksamhet med lönsamhet. För destinationsutveckling hänvisas till författarens bok Upplevelser är vägen till framtiden i rese- och turistindustrin och Svensk Turisms bolag för att utveckla destinationer. Har ni frågor eller vill diskutera ring eller maila författaren Gösta Fernström, 0705 82 22 24 eller fernia@tele2.se. Gå gärna in på www.serviceacademy.se och läs mer om kompetensutveckling. Böckerna kan beställas från författaren eller från order@forlagssystem.se Professionellt företagande i Besöksnäringen. Best.nr ISBN 978-91-633-8265-9

Utgivande förlag: Fernia Consulting