Prinsessan och hajtanden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Josefin Sjölander

Jämför och hitta det billigaste priset på Prinsessan och hajtanden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prinsessan och hajtanden är skriven av Josefin Sjölander och gavs ut 2008-05-01.

Prinsessan och hajtanden som bok, ljudbok eller e-bok.
Prinsessan och hajtanden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prinsessan och hajtanden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prinsessan och hajtanden. Boken är skriven av författaren Josefin Sjölander. Marcus förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prinsessan och hajtanden var 2008-05-01.

Originalspråket som Josefin Sjölander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Prinsessan och hajtanden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 36 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Prinsessan och hajtanden ISBN är . Prinsessan och hajtanden är en del av serien: Prinsessan &amp.


Läs Prinsessan och hajtanden som bok

För dig som vill köpa och läsa Prinsessan och hajtanden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prinsessan och hajtanden som ljudbok

Vill du lyssna på Prinsessan och hajtanden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prinsessan och hajtanden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prinsessan och hajtanden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prinsessan och hajtanden som pocket

Prinsessan och hajtanden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prinsessan och hajtanden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prinsessan och hajtanden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prinsessan och hajtanden
 • Författare: Josefin Sjölander
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Marcus förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-05-01
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 36
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prinsessan och hajtanden?

Prinsessan och hajtanden är skriven av författaren Josefin Sjölander

När gavs Prinsessan och hajtanden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-05-01.

Var kan jag köpa Prinsessan och hajtanden?

Vi rekommenderar att du köper Prinsessan och hajtanden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I en hemlig låda har Prinsessan sin allra bästa grej, en stor glänsande pärla. Hennes bäste vän, Prinsen, har en häftig hajtand i en tändsticksask. En sån vill Prinsessan också ha.Prinsessan och hajtanden är en nyskriven musiksaga om att vara någons kompis. Och när man gjort något man ångrar kan man alltid säga förlåt – och göra förlåt.Läs eller lyssna till berättelsen. Med fem originalsånger och musikbakgrunder för barn och vuxna.Text, illustrationer och uppläsning av Josefin Sjölander. Text och musik av Sven Brengesjö, Josefin Sjölander, Per Boqvist och Monica Norén. Producent Per Boqvist. Speltid 40:48.Josefin Sjölander är rytmikpedagog och bor i Göteborg. Med Prinsessan och hajtanden debuterar hon som barnboksförfattare.

Utgivande förlag: Marcus förlag