Prinsen av Brabant – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dick Bruna

Jämför och hitta det billigaste priset på Prinsen av Brabant innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prinsen av Brabant är skriven av Dick Bruna och gavs ut 2008-09-08.

Prinsen av Brabant som bok, ljudbok eller e-bok.
Prinsen av Brabant

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prinsen av Brabant

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prinsen av Brabant. Boken är skriven av författaren Dick Bruna. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prinsen av Brabant var 2008-09-08.

Originalspråket som Dick Bruna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Prinsen av Brabant i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 26 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 161 x 160 x 9 mm och den väger så mycket som 120 g. Prinsen av Brabant ISBN är . Prinsen av Brabant är en fristående bok .


Läs Prinsen av Brabant som bok

För dig som vill köpa och läsa Prinsen av Brabant som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prinsen av Brabant som ljudbok

Vill du lyssna på Prinsen av Brabant som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prinsen av Brabant som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prinsen av Brabant som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prinsen av Brabant som pocket

Prinsen av Brabant finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prinsen av Brabant med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prinsen av Brabant med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prinsen av Brabant
 • Författare: Dick Bruna
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2008-09-08
 • Pris: 49
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 26
 • Fysiska dimensioner: 161 x 160 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prinsen av Brabant?

Prinsen av Brabant är skriven av författaren Dick Bruna

När gavs Prinsen av Brabant ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-09-08.

Var kan jag köpa Prinsen av Brabant?

Vi rekommenderar att du köper Prinsen av Brabant hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den lille prinsen av Brabant är ensam och utan vänner. Hans sura tanter tycker inte att barn får bullra, och inte får de leka med andra barn heller. Om de inte är prinsessor, förstås. Men den lilla prinsen hittar en egen lösning på problemet!En rimmad bilderboksklassiker av den mångfaldigt prisbelönte Dick Bruna.

Utgivande förlag: En bok för alla