PrimeTime Main 2 Textboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Bermheden

Jämför och hitta det billigaste priset på PrimeTime Main 2 Textboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. PrimeTime Main 2 Textboken är skriven av Christer Bermheden och gavs ut 2009-02-26.

PrimeTime Main 2 Textboken som bok, ljudbok eller e-bok.
PrimeTime Main 2 Textboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om PrimeTime Main 2 Textboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring PrimeTime Main 2 Textboken. Boken är skriven av författaren Christer Bermheden. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för PrimeTime Main 2 Textboken var 2009-02-26.

Originalspråket som Christer Bermheden skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa PrimeTime Main 2 Textboken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 168 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 238 x 195 x 10 mm och den väger så mycket som 410 g. PrimeTime Main 2 Textboken ISBN är 9789162293338. PrimeTime Main 2 Textboken är en fristående bok .


Läs PrimeTime Main 2 Textboken som bok

För dig som vill köpa och läsa PrimeTime Main 2 Textboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på PrimeTime Main 2 Textboken som ljudbok

Vill du lyssna på PrimeTime Main 2 Textboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs PrimeTime Main 2 Textboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa PrimeTime Main 2 Textboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs PrimeTime Main 2 Textboken som pocket

PrimeTime Main 2 Textboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa PrimeTime Main 2 Textboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa PrimeTime Main 2 Textboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: PrimeTime Main 2 Textboken
 • Författare: Christer Bermheden
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2009-02-26
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 168
 • Fysiska dimensioner: 238 x 195 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789162293338

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit PrimeTime Main 2 Textboken?

PrimeTime Main 2 Textboken är skriven av författaren Christer Bermheden

När gavs PrimeTime Main 2 Textboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-02-26.

Var kan jag köpa PrimeTime Main 2 Textboken?

Vi rekommenderar att du köper PrimeTime Main 2 Textboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

PrimeTime inspirerar dina elever och underlättar din vardag! PrimeTime är en engelskserie med mängder av varierande texter och uppgifter för såväl de snabba eleverna som för dem som behöver lite mer tid på sig. Vi öppnar varje avsnitt i textböckerna med en Pre-listening eller en Pre-reading. Via dessa leder vi in arbetet på kapitlets tema och ordförråd. I varje kapitel finns en A-text, en B-text och en More-text. A-texterna är lätta och inte så långa. Då blir ordlistorna också ganska korta. På A-nivån står text- och ordarbetet i fokus. B-texterna är något längre och lite mer krävande men fortfarande med en överkomlig mängd nya ord – och med fortsatt stimulerande textbehandlingsuppgifter och ett välintegrerat ordarbete, oftast kring olika ordfält. Många av dessa utvecklas sedan ytterligare i textbokens bildordlistor. På B-nivån kommer också grammatiken in med både repetition och vidareutveckling. Det är de oundgängliga momenten vi tar upp – och det grundligt! Allt sker i små steg, enkelt och lättfattligt. Till både A- och B-texter i varje kapitel har vi knutit minst en hörövning. I More-texterna möter eleverna något längre texter och en annan typ av övningar, väl lämpade för självständigt arbete och avsedda framför allt för de elever som behöver lite extra stimulans.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning