Prima matematik 2 Lärarhandledning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Brorsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Prima matematik 2 Lärarhandledning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prima matematik 2 Lärarhandledning är skriven av Åsa Brorsson och gavs ut 2019-08-05.

Prima matematik 2 Lärarhandledning som bok, ljudbok eller e-bok.
Prima matematik 2 Lärarhandledning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 699

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prima matematik 2 Lärarhandledning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prima matematik 2 Lärarhandledning. Boken är skriven av författaren Åsa Brorsson. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prima matematik 2 Lärarhandledning var 2019-08-05.

Originalspråket som Åsa Brorsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Prima matematik 2 Lärarhandledning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Prima matematik 2 Lärarhandledning ISBN är 9789151102221. Prima matematik 2 Lärarhandledning är en del av serien: Prima matematik.


Läs Prima matematik 2 Lärarhandledning som bok

För dig som vill köpa och läsa Prima matematik 2 Lärarhandledning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 699 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prima matematik 2 Lärarhandledning som ljudbok

Vill du lyssna på Prima matematik 2 Lärarhandledning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prima matematik 2 Lärarhandledning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prima matematik 2 Lärarhandledning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prima matematik 2 Lärarhandledning som pocket

Prima matematik 2 Lärarhandledning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prima matematik 2 Lärarhandledning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prima matematik 2 Lärarhandledning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prima matematik 2 Lärarhandledning
 • Författare: Åsa Brorsson
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2019-08-05
 • Pris: 699
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789151102221

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prima matematik 2 Lärarhandledning?

Prima matematik 2 Lärarhandledning är skriven av författaren Åsa Brorsson

När gavs Prima matematik 2 Lärarhandledning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-05.

Var kan jag köpa Prima matematik 2 Lärarhandledning?

Vi rekommenderar att du köper Prima matematik 2 Lärarhandledning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Prima matematik är ett basläromedel i matematik för årskurs F-3, målinriktad med tydlig förankring i läroplanen. I nya Prima matematik har målen blivit ännu tydligare – både för lärare och elev. I de populära Mattelabben finns övningar för kommunikation. Och i det tydliga lärarstödet finns Minilektioner kopplade till målen.  I Prima matematik lärarhandledning finns didaktiska tankar inför varje kapitel. Här finns tydliga målmatriser som visar hur kapitelmålen är kopplade till kursplanen. Här finns också förslag på repetitionsövningar, utmaningar och kopieringsunderlag. Till varje kapitel finns också en Aktivitetsbank och en Problembank med uppgifter kopplade till målen. Prima matematik lärarhandledning i korthet:* vägledande didaktiska tankar och metodiska tips inför varje kapitel* tydliga matriser som tydligt visar hur grundböckernas mål är kopplade till kursplanen* repetitionsövningar, utmaningar och kopieringsunderlag* bank av aktiviteter och problemlösningsuppgifter kopplade till målen i varje kapitel  

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB