Precisionsklövern – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eric Jannersten

Jämför och hitta det billigaste priset på Precisionsklövern innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Precisionsklövern är skriven av Eric Jannersten och gavs ut 1992-12-01.

Precisionsklövern som bok, ljudbok eller e-bok.
Precisionsklövern

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Precisionsklövern

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Precisionsklövern. Boken är skriven av författaren Eric Jannersten. Svenska Bridgeförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Precisionsklövern var 1992-12-01.

Originalspråket som Eric Jannersten skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bridge vilket ger den Rdba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Precisionsklövern i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 165 x 111 x 16 mm och den väger så mycket som . Precisionsklövern ISBN är 9789185024797. Precisionsklövern är en del av serien: Jannerstens bridgebibliotek (del 12).


Läs Precisionsklövern som bok

För dig som vill köpa och läsa Precisionsklövern som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Precisionsklövern som ljudbok

Vill du lyssna på Precisionsklövern som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Precisionsklövern som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Precisionsklövern som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Precisionsklövern som pocket

Precisionsklövern finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Precisionsklövern med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Precisionsklövern med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Precisionsklövern
 • Författare: Eric Jannersten
 • Genre: Bridge
 • Förlag: Svenska Bridgeförlaget
 • Utgivningsdatum: 1992-12-01
 • Pris: 139
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner: 165 x 111 x 16 mm
 • SAB: Rdba
 • ISBN: 9789185024797

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Precisionsklövern?

Precisionsklövern är skriven av författaren Eric Jannersten

När gavs Precisionsklövern ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1992-12-01.

Var kan jag köpa Precisionsklövern?

Vi rekommenderar att du köper Precisionsklövern hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Precisionsklövern presenterar Eric Jannersten den relativt enkla grund som alla starka klöversystem i bridge vilar på.Precisionsklövern konstruerades av C.C. Wei, av kinesisk härkomst men som sedan bosatte sig i New York. Han fick 1969 för första gången chansen att visa vad hans skapelse var värd i större sammanhang, när Taiwan sensationellt nådde finalen i Bermuda Bowl (VM). Taiwaneserna fick i finalen ge sig för det oövervinnerliga italienska Blå laget, men det är en annan historia. Vid VM i Stockholm 1970 nådde Taiwan återigen finalen och visade därmed att insatsen året före inte var någon tillfällighet. Lite varstans fick man upp ögonen för det system som taiwaneserna använde och man kom snabbt underfund om att de nya idéerna var synnerligen effektiva. Dessutom var det ett roligt system, lätt att lära och med gott om utrymme för egna påhitt. Åtskilliga internationella storspelare konverterade tilll precisionsklövern. Naturligtvis har experterna förändrat Weis ursprungliga system här och var, men de bärande idéerna är fortfarande gemensamma för alla arter av klöversystem. Det italienska Blå laget byggde ut systemet med finurliga frågebud t ex. Dessa italienska frågebud, tillsammans med andra finesser, presenteras i boken Slamteknik med precision, som är en uppföljning till denna bok.Denna bok kan kompletteras med budnyckel Precisionsklöver.

Utgivande förlag: Svenska Bridgeförlaget