Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Ask

Jämför och hitta det billigaste priset på Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården är skriven av Sara Ask och gavs ut 2019-10-30.

Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som bok, ljudbok eller e-bok.
Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 246

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården. Boken är skriven av författaren Sara Ask. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården var 2019-10-30.

Originalspråket som Sara Ask skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Föräldrar Matlagning för och med barn vilket ger den Qcaba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 103 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården ISBN är 9789177411703. Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården är en fristående bok .


Läs Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som bok

För dig som vill köpa och läsa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 246 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som ljudbok

Vill du lyssna på Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården som pocket

Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården
 • Författare: Sara Ask
 • Genre: Föräldrar Matlagning för och med barn
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2019-10-30
 • Pris: 246
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 103
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qcaba
 • ISBN: 9789177411703

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården?

Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården är skriven av författaren Sara Ask

När gavs Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-30.

Var kan jag köpa Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården?

Vi rekommenderar att du köper Prata mat med småbarnsföräldrar : en handbok för barnhälsovården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mat är ett viktigt samtalsämne för småbarnsföräldrar och ofta är det samma frågor som återkommer: Duger pannkaka till middag? Äter mitt barn för lite, för mycket? Tillräckligt varierat? Vad innehåller klämmisar? Behöver mitt barn kosttillskott? Sara Ask är en av Sveriges främsta barndietister och här besvarar hon de vanligaste frågorna som brukar komma upp i samtalen på BVC samt ger många konkreta råd och tips. En bok som stöd för dig inom BVC när du ska prata mat med småbarnsföräldrar!Ur innehållet:Smakportioner “Mitt barn äter inte!” Barn som inte gillar grönsaker Fibrer, förstoppning Övervikt Att prata med pålästa föräldrar

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB