Prata mat med elever : handbok för elevhälsan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sara Ask

Jämför och hitta det billigaste priset på Prata mat med elever : handbok för elevhälsan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Prata mat med elever : handbok för elevhälsan är skriven av Sara Ask och gavs ut 2020-08-17.

Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som bok, ljudbok eller e-bok.
Prata mat med elever : handbok för elevhälsan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 256

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Prata mat med elever : handbok för elevhälsan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Prata mat med elever : handbok för elevhälsan. Boken är skriven av författaren Sara Ask. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Prata mat med elever : handbok för elevhälsan var 2020-08-17.

Originalspråket som Sara Ask skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Dietik & näringslära vilket ger den Emm-c,Qca,Vcc,Vh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 104 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Prata mat med elever : handbok för elevhälsan ISBN är 9789177411871. Prata mat med elever : handbok för elevhälsan är en fristående bok .


Läs Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som bok

För dig som vill köpa och läsa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 256 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som ljudbok

Vill du lyssna på Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Prata mat med elever : handbok för elevhälsan som pocket

Prata mat med elever : handbok för elevhälsan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Prata mat med elever : handbok för elevhälsan
 • Författare: Sara Ask
 • Genre: Dietik & näringslära
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2020-08-17
 • Pris: 256
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 104
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Emm-c,Qca,Vcc,Vh
 • ISBN: 9789177411871

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Prata mat med elever : handbok för elevhälsan?

Prata mat med elever : handbok för elevhälsan är skriven av författaren Sara Ask

När gavs Prata mat med elever : handbok för elevhälsan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-17.

Var kan jag köpa Prata mat med elever : handbok för elevhälsan?

Vi rekommenderar att du köper Prata mat med elever : handbok för elevhälsan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skolan och elevhälsan har en viktig roll när det gäller att förmedla bra matvanor och att identifiera elever som är i riskzonen för olika problem kopplade till mat. Boken Prata mat med elever – handbok för elevhälsan ger både svar på de vanligaste frågorna som brukar komma upp i samtal med elever i olika åldrar och många konkreta råd.Vilken mat innehåller den viktigaste näringen? Varför är vissa så petiga och andra så matglada? Hur påverkar psykisk ohälsa matlusten? Och vad är viktigt att tänka på i kommunikationen för att inte göra frågan om mat laddad i onödan utan tvärtom försöka väcka matglädjen? Boken ger konkreta tips på hur man pratar med barn och unga om mat, hur man upptäcker ätstörningar och hjälper unga som kanske på grund av NPF har svårt att äta vissa – eller till och med många – saker. Den tar upp proteiner och kolhydrater, vitaminer och mineraler och berättar vilka livsmedel som innehåller mycket av de olika näringsämnena. Boken är konkret och praktisk, med listor och fakta – en heltäckande bok som tar upp alla aspekter av ätande och hälsa kopplat till ätande.Prata mat med elever är ett oumbärligt stöd för dig inom elevhälsan när du ska prata mat med elever och deras föräldrar. Den kan läsas från pärm till pärm eller fungera som uppslagsbok.Ur innehållet:Mat för att växa och utvecklasVegetarisk mat Förstoppning, fibrer och matÖvervikt och fetmaPetig i maten/selektivt ätandeÄtstörningarFödoämnesallergier och intoleranserMat vid neuropsykiatriska funktionsnedsättningar Mat vid intellektuell funktionsnedsättningTio bra vanor att få med sig ut i livetFörfattaren Sara Ask är en av Sveriges främsta barndietister. Hon har skrivit ett flertal böcker och är en flitigt anlitad föreläsare.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB