Praktiska grunder för omvårdnad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nina Jahren Kristoffersen

Jämför och hitta det billigaste priset på Praktiska grunder för omvårdnad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Praktiska grunder för omvårdnad är skriven av Nina Jahren Kristoffersen och gavs ut 2016-08-11.

Praktiska grunder för omvårdnad som bok, ljudbok eller e-bok.
Praktiska grunder för omvårdnad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 683

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Praktiska grunder för omvårdnad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Praktiska grunder för omvårdnad. Boken är skriven av författaren Nina Jahren Kristoffersen. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Praktiska grunder för omvårdnad var 2016-08-11.

Originalspråket som Nina Jahren Kristoffersen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Omvårdnad vilket ger den Vpg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Praktiska grunder för omvårdnad i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 587 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 192 x 25 mm och den väger så mycket som 1247 g. Praktiska grunder för omvårdnad ISBN är 9789147114122. Praktiska grunder för omvårdnad är en fristående bok .


Läs Praktiska grunder för omvårdnad som bok

För dig som vill köpa och läsa Praktiska grunder för omvårdnad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 683 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Praktiska grunder för omvårdnad som ljudbok

Vill du lyssna på Praktiska grunder för omvårdnad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Praktiska grunder för omvårdnad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Praktiska grunder för omvårdnad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Praktiska grunder för omvårdnad som pocket

Praktiska grunder för omvårdnad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Praktiska grunder för omvårdnad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Praktiska grunder för omvårdnad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Praktiska grunder för omvårdnad
 • Författare: Nina Jahren Kristoffersen
 • Genre: Omvårdnad
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2016-08-11
 • Pris: 683
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 587
 • Fysiska dimensioner: 240 x 192 x 25 mm
 • SAB: Vpg
 • ISBN: 9789147114122

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Praktiska grunder för omvårdnad?

Praktiska grunder för omvårdnad är skriven av författaren Nina Jahren Kristoffersen

När gavs Praktiska grunder för omvårdnad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-11.

Var kan jag köpa Praktiska grunder för omvårdnad?

Vi rekommenderar att du köper Praktiska grunder för omvårdnad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Praktiska grunder för omvårdnad redogör för sjuksköterskans ansvar för omvårdnaden utifrån patientens behov. Genom att pedagogiskt beskriva praktiska färdigheter och etiska värderingar ger boken en bra grund för blivande sjuksköterskor.Läs merAtt arbeta som sjuksköterska kräver kunskap om människors grundläggande behov, en vilja och nyfikenhet att förstå hur olika personer upplever sin situation när de drabbas av sviktande hälsa och förmåga samt handlag att utföra omvårdnadsåtgärder. Denna lärobok är ett stöd för att tillägna sig dessa kunskaper.Lärandet stöds av fallbeskrivningar och reflexionsfrågor samt ett rikt bildmaterial. I slutet av varje kapitel finns sökord på engelska och svenska för den som vill läsa mer.Om författarnaRedaktörer för boken är Nina Jahren Kristoffersen, Finn Nortvedt, Eli-Anne Skaug, Janeth Leksell samt IngaLill Källström Karlsson. Författarna till kapitlen har alla bidragit med sin teoretiska och kliniska kompetens samt med erfarenheter från undervisning på universitet och högskola. Den här boken ingår i en serie om två titlar: del 1 Teoretiska grunder för vårdande och del 2 Praktiska grunder för omvårdnad.

Utgivande förlag: Liber