Postmodern etik – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Zygmunt Bauman

Jämför och hitta det billigaste priset på Postmodern etik innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Postmodern etik är skriven av Zygmunt Bauman och gavs ut 1996-01-01.

Postmodern etik som bok, ljudbok eller e-bok.
Postmodern etik

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Postmodern etik

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Postmodern etik. Boken är skriven av författaren Zygmunt Bauman. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Postmodern etik var 1996-01-01.

Originalspråket som Zygmunt Bauman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etik & moralfilosofi Samhälle & politik vilket ger den O:d,Dg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Postmodern etik i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 20 mm och den väger så mycket som 365 g. Postmodern etik ISBN är 9789171730848. Postmodern etik är en fristående bok .


Läs Postmodern etik som bok

För dig som vill köpa och läsa Postmodern etik som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Postmodern etik som ljudbok

Vill du lyssna på Postmodern etik som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Postmodern etik som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Postmodern etik som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Postmodern etik som pocket

Postmodern etik finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Postmodern etik med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Postmodern etik med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Postmodern etik
 • Författare: Zygmunt Bauman
 • Genre: Etik & moralfilosofi Samhälle & politik
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 1996-01-01
 • Pris: 200
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 20 mm
 • SAB: O:d,Dg
 • ISBN: 9789171730848

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Postmodern etik?

Postmodern etik är skriven av författaren Zygmunt Bauman

När gavs Postmodern etik ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1996-01-01.

Var kan jag köpa Postmodern etik?

Vi rekommenderar att du köper Postmodern etik hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det verkliga ämnet för denna undersökning är det postmoderna perspektivet självt. Bokens huvudpåstående är att vår moderna tid har nått ett så självkritiskt, ofta självförringande och på många sätt självförgörande stadium (den process som begreppet »postmodernitet» är tänkt att begripa och förmedla) att många av de vägar som etiska teorier (men inte vår tids moraliska intressen) tidigare följt mer började framstå som en återvändsgränd; däremot öppnades möjligheter för en radikalt ny förståelse av moraliska problem. …

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos