Postilla : med tredje årgångens predikningar

Postilla : med tredje årgångens predikningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Bergman

Jämför och hitta det billigaste priset på Postilla : med tredje årgångens predikningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Postilla : med tredje årgångens predikningar är skriven av Staffan Bergman och gavs ut .

Postilla : med tredje årgångens predikningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Postilla : med tredje årgångens predikningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 258

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Postilla : med tredje årgångens predikningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Postilla : med tredje årgångens predikningar. Boken är skriven av författaren Staffan Bergman. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Postilla : med tredje årgångens predikningar var .

Originalspråket som Staffan Bergman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Filosofi & religion” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Postilla : med tredje årgångens predikningar är det: 9789180278843.


Läs Postilla : med tredje årgångens predikningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Postilla : med tredje årgångens predikningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 258 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Postilla : med tredje årgångens predikningar som ljudbok

Vill du lyssna på Postilla : med tredje årgångens predikningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Postilla : med tredje årgångens predikningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Postilla : med tredje årgångens predikningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Postilla : med tredje årgångens predikningar som pocket

Postilla : med tredje årgångens predikningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Postilla : med tredje årgångens predikningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Postilla : med tredje årgångens predikningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Postilla : med tredje årgångens predikningar
  • Författare: Staffan Bergman
  • Genre: Filosofi & religion
  • Förlag: BoD
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 258
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180278843

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Postilla : med tredje årgångens predikningar?

Postilla : med tredje årgångens predikningar är skriven av författaren Staffan Bergman

När gavs Postilla : med tredje årgångens predikningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Postilla : med tredje årgångens predikningar?

Vi rekommenderar att du köper Postilla : med tredje årgångens predikningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I december 2011 utgavs en Postilla med Staffan Bergmans predikningar för första årgången. Detta var en överraskning från församlingen i Lutherska Konkordiekyrkan till sin kyrkoherde på 75-årsdagen. Staffan avled 2015 och 2021 gav församlingen ut en postilla med predikningar för andra årgången. Nu i slutet av 2022 ger församlingen ut den sista boken i bokserien med predikningarna för tredje årgången. Predikningarna är främst predikningar som Staffan hållit under 2000-talet. Predikningarna följer texterna för 1942 års evangeliebok. Predikningarna i Postillan är bibeltrogna med både lag och evangelium och de är högst aktuella även idag. Postillan innehåller totalt 68 predikningar för hela kyrkoåret. Staffan var präst i Luleå stift på 60- och 70-talet innan han efter studier av Bibeln och lutherska skrifter om kyrkogemenskap lämnade Svenska Kyrkan. Han flyttade då med sin familj till Stockholm. För att kunna försörja familjen började han arbeta med personalfrågor inom statliga verk och blev så småningom regeringstjänsteman med uppdrag i departementen. I första hand fortsatte han dock att se sig själv som präst. Parallellt med det civila arbetet var han med och bildade Lutherska Konkordiekyrkan där han verkade som kyrkoherde livet ut.

Utgivande förlag: BoD