Poste Restante – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christer Strömholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Poste Restante innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Poste Restante är skriven av Christer Strömholm och gavs ut 2016-11-15.

Poste Restante som bok, ljudbok eller e-bok.
Poste Restante

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 475

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Poste Restante

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Poste Restante. Boken är skriven av författaren Christer Strömholm. Art and Theory är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Poste Restante var 2016-11-15.

Originalspråket som Christer Strömholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Särskilda fotografer vilket ger den Inz Strömholm, Christer som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Poste Restante i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 120 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 246 x 208 x 15 mm och den väger så mycket som 663 g. Poste Restante ISBN är 9789188031266. Poste Restante är en fristående bok .


Läs Poste Restante som bok

För dig som vill köpa och läsa Poste Restante som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 475 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Poste Restante som ljudbok

Vill du lyssna på Poste Restante som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Poste Restante som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Poste Restante som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Poste Restante som pocket

Poste Restante finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Poste Restante med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Poste Restante med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Poste Restante
 • Författare: Christer Strömholm
 • Genre: Särskilda fotografer
 • Förlag: Art and Theory
 • Utgivningsdatum: 2016-11-15
 • Pris: 475
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 120
 • Fysiska dimensioner: 246 x 208 x 15 mm
 • SAB: Inz Strömholm, Christer
 • ISBN: 9789188031266

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Poste Restante?

Poste Restante är skriven av författaren Christer Strömholm

När gavs Poste Restante ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-11-15.

Var kan jag köpa Poste Restante?

Vi rekommenderar att du köper Poste Restante hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Art and Theory