Porsche: genom tiderna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alessandro Sannia

Jämför och hitta det billigaste priset på Porsche: genom tiderna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Porsche: genom tiderna är skriven av Alessandro Sannia och gavs ut 2011-12-02.

Porsche: genom tiderna som bok, ljudbok eller e-bok.
Porsche: genom tiderna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 106

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Porsche: genom tiderna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Porsche: genom tiderna. Boken är skriven av författaren Alessandro Sannia. Globe förlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Porsche: genom tiderna var 2011-12-02.

Originalspråket som Alessandro Sannia skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Teknik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Porsche: genom tiderna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 178 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 130 x 193 x 18 mm och den väger så mycket som 400 g. Porsche: genom tiderna ISBN är . Porsche: genom tiderna är en del av serien: Topp Bilar.


Läs Porsche: genom tiderna som bok

För dig som vill köpa och läsa Porsche: genom tiderna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 106 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Porsche: genom tiderna som ljudbok

Vill du lyssna på Porsche: genom tiderna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Porsche: genom tiderna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Porsche: genom tiderna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Porsche: genom tiderna som pocket

Porsche: genom tiderna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Porsche: genom tiderna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Porsche: genom tiderna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Porsche: genom tiderna
 • Författare: Alessandro Sannia
 • Genre: Teknik
 • Förlag: Globe förlaget
 • Utgivningsdatum: 2011-12-02
 • Pris: 106
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 178
 • Fysiska dimensioner: 130 x 193 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Porsche: genom tiderna?

Porsche: genom tiderna är skriven av författaren Alessandro Sannia

När gavs Porsche: genom tiderna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-12-02.

Var kan jag köpa Porsche: genom tiderna?

Vi rekommenderar att du köper Porsche: genom tiderna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Porschar anses vara bland de finaste prestandafordonen i världen. Det är ett rykte som är välförtjänt. Med knivskarp hantering och massor av kraft erbjuder Porschen en körupplevelse som ingen annan. Denna bok skissar hela historien om Stuttgartföretagets sportbilar, från den legendariska 356 till dagens 911 Carrera, Boxter, Cayman, Cayenne sport SUV och Panamera. Lyxbilar är en helt ny serie kompakta illustrerade böcker som firar de mest kända bilmodellerna från 1900-talet. Varje bok fokuserar på ett klassiskt bilmärke och dokumenterar koncept och utveckling, lansering och produktion, samt dess varianter och egenskaper. Fotografierna är en blandning av arkiv-, fabriksbilder och bilder från reklam och broschyrer som alla exemplifierar den ikoniska stilen. Boken är tvåspråkig och är därmed både på svenska och norska.

Utgivande förlag: Globe förlaget