Poppy & Sams lilla bok om naturen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kate Nolan

Jämför och hitta det billigaste priset på Poppy & Sams lilla bok om naturen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Poppy & Sams lilla bok om naturen är skriven av Kate Nolan och gavs ut 2021-04-29.

Poppy & Sams lilla bok om naturen som bok, ljudbok eller e-bok.
Poppy & Sams lilla bok om naturen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Poppy & Sams lilla bok om naturen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Poppy & Sams lilla bok om naturen. Boken är skriven av författaren Kate Nolan. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Poppy & Sams lilla bok om naturen var 2021-04-29.

Originalspråket som Kate Nolan skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Poppy & Sams lilla bok om naturen är det: 9789179853785.


Läs Poppy & Sams lilla bok om naturen som bok

För dig som vill köpa och läsa Poppy & Sams lilla bok om naturen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Poppy & Sams lilla bok om naturen som ljudbok

Vill du lyssna på Poppy & Sams lilla bok om naturen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Poppy & Sams lilla bok om naturen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Poppy & Sams lilla bok om naturen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Poppy & Sams lilla bok om naturen som pocket

Poppy & Sams lilla bok om naturen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Poppy & Sams lilla bok om naturen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Poppy & Sams lilla bok om naturen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Poppy & Sams lilla bok om naturen
  • Författare: Kate Nolan
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-29
  • Pris: 75
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853785

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Poppy & Sams lilla bok om naturen?

Poppy & Sams lilla bok om naturen är skriven av författaren Kate Nolan

När gavs Poppy & Sams lilla bok om naturen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-29.

Var kan jag köpa Poppy & Sams lilla bok om naturen?

Vi rekommenderar att du köper Poppy & Sams lilla bok om naturen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Poppy och Sam är på upptäckarhumör. De letar spår efter olika djur och funderar på vad man kan hitta i naturen under de olika årstiderna. Men hur vet man var man ska leta? Hur ser en gärdsmyg egentligen ut? Var lever dovhjorten? Och vad äter en kungsfiskare? Följ med så får du veta!

Utgivande förlag: Tukan förlag