Poppy & Sam och den vilda kaninen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty

Jämför och hitta det billigaste priset på Poppy & Sam och den vilda kaninen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Poppy & Sam och den vilda kaninen är skriven av Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty och gavs ut 2021-04-29.

Poppy & Sam och den vilda kaninen som bok, ljudbok eller e-bok.
Poppy & Sam och den vilda kaninen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Poppy & Sam och den vilda kaninen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Poppy & Sam och den vilda kaninen. Boken är skriven av författaren Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Poppy & Sam och den vilda kaninen var 2021-04-29.

Originalspråket som Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Poppy & Sam och den vilda kaninen är det: 9789179853839.


Läs Poppy & Sam och den vilda kaninen som bok

För dig som vill köpa och läsa Poppy & Sam och den vilda kaninen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Poppy & Sam och den vilda kaninen som ljudbok

Vill du lyssna på Poppy & Sam och den vilda kaninen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Poppy & Sam och den vilda kaninen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Poppy & Sam och den vilda kaninen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Poppy & Sam och den vilda kaninen som pocket

Poppy & Sam och den vilda kaninen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Poppy & Sam och den vilda kaninen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Poppy & Sam och den vilda kaninen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Poppy & Sam och den vilda kaninen
  • Författare: Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-04-29
  • Pris: 79
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179853839

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Poppy & Sam och den vilda kaninen?

Poppy & Sam och den vilda kaninen är skriven av författaren Sam Taplin, Simon Taylor-Kielty

När gavs Poppy & Sam och den vilda kaninen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-29.

Var kan jag köpa Poppy & Sam och den vilda kaninen?

Vi rekommenderar att du köper Poppy & Sam och den vilda kaninen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En dag skuttar en kanin in i fårhagen på Äppelgården. Poppy och Sam följer nyfiket efter. Vart är kaninen på väg? Stick fingret i dockan – läs, lek och se vad som händer härnäst!

Utgivande förlag: Tukan Förlag