Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Falkemark

Jämför och hitta det billigaste priset på Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem är skriven av Gunnar Falkemark och gavs ut 2006-08-01.

Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som bok, ljudbok eller e-bok.
Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 200

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem. Boken är skriven av författaren Gunnar Falkemark. Gidlunds förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem var 2006-08-01.

Originalspråket som Gunnar Falkemark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Stadsplanering, kommunal planering Transportindustri vilket ger den Odgq-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 442 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 159 x 31 mm och den väger så mycket som 840 g. Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem ISBN är 9789178447169. Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem är en fristående bok .


Läs Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som bok

För dig som vill köpa och läsa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 200 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som ljudbok

Vill du lyssna på Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem som pocket

Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem
 • Författare: Gunnar Falkemark
 • Genre: Stadsplanering, kommunal planering Transportindustri
 • Förlag: Gidlunds förlag
 • Utgivningsdatum: 2006-08-01
 • Pris: 200
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 442
 • Fysiska dimensioner: 232 x 159 x 31 mm
 • SAB: Odgq-c
 • ISBN: 9789178447169

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem?

Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem är skriven av författaren Gunnar Falkemark

När gavs Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-08-01.

Var kan jag köpa Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem?

Vi rekommenderar att du köper Politik, mobilitet och miljö : om den historiska framväxten av ett ohållbart transportsystem hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Gidlunds förlag