Pokémon: Extra stora handboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult

Jämför och hitta det billigaste priset på Pokémon: Extra stora handboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pokémon: Extra stora handboken är skriven av Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult och gavs ut 2022-03-15.

Pokémon: Extra stora handboken som bok, ljudbok eller e-bok.
Pokémon: Extra stora handboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pokémon: Extra stora handboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pokémon: Extra stora handboken. Boken är skriven av författaren Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pokémon: Extra stora handboken var 2022-03-15.

Originalspråket som Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pokémon: Extra stora handboken är det: 9789179772154.


Läs Pokémon: Extra stora handboken som bok

För dig som vill köpa och läsa Pokémon: Extra stora handboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pokémon: Extra stora handboken som ljudbok

Vill du lyssna på Pokémon: Extra stora handboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pokémon: Extra stora handboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pokémon: Extra stora handboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pokémon: Extra stora handboken som pocket

Pokémon: Extra stora handboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pokémon: Extra stora handboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pokémon: Extra stora handboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pokémon: Extra stora handboken
  • Författare: Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-15
  • Pris: 179
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179772154

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pokémon: Extra stora handboken?

Pokémon: Extra stora handboken är skriven av författaren Åsa Hjertstrand Brensén, Caroline Linhult

När gavs Pokémon: Extra stora handboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-15.

Var kan jag köpa Pokémon: Extra stora handboken?

Vi rekommenderar att du köper Pokémon: Extra stora handboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Alla pokémon i hela världen – samlade i en EXTRA stor handbok, som ger svar på alla dina frågar och mycket mycket mer. Denna uppdaterade utgåva med över 875 pokémon är fylld med all den information du behöver för att bli en pokémonexpert. Med detaljerade färgillustrationer, spännande statistik, tydliga faktarutor och pedagogiska kapitel får du här en djupdykning i varje enskild pokémon, från den första generationen till den allra senaste. Bokens tydliga faktabas och de färglagda illustrationerna inbjuder till läsning för alla som någon gång fastnat för de magiska monstren i pokémonvärlden. En bok att bläddra fram och tillbaka i och återkomma till gång på gång!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen