Pojken i bäcken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Alm

Jämför och hitta det billigaste priset på Pojken i bäcken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pojken i bäcken är skriven av Lars Alm och gavs ut 2015-10-06.

Pojken i bäcken som bok, ljudbok eller e-bok.
Pojken i bäcken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pojken i bäcken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pojken i bäcken. Boken är skriven av författaren Lars Alm. Ebes förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pojken i bäcken var 2015-10-06.

Originalspråket som Lars Alm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Pojken i bäcken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 302 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 140 x 25 mm och den väger så mycket som 410 g. Pojken i bäcken ISBN är 9789188187062. Pojken i bäcken är en del av serien: Berättelsen om Johan (del 1).


Läs Pojken i bäcken som bok

För dig som vill köpa och läsa Pojken i bäcken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pojken i bäcken som ljudbok

Vill du lyssna på Pojken i bäcken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pojken i bäcken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pojken i bäcken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pojken i bäcken som pocket

Pojken i bäcken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pojken i bäcken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pojken i bäcken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pojken i bäcken
 • Författare: Lars Alm
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Ebes förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-10-06
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 302
 • Fysiska dimensioner: 215 x 140 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789188187062

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pojken i bäcken?

Pojken i bäcken är skriven av författaren Lars Alm

När gavs Pojken i bäcken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-06.

Var kan jag köpa Pojken i bäcken?

Vi rekommenderar att du köper Pojken i bäcken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En pojke är försvunnen! Tyst smyger en annan pojke förbi den upprörda skaran som nu är på väg i en skallgångskedja. Pojken är Johan, åtta år, och han bär på en hemlighet som kommer att utgöra en tung börda i hans unga liv.Johan ryser, han kniper hårt ihop sina ögon och tänker på det som hände vid bäcken. Han ser för sitt inre hur de båda står nere vid bäcken de var förbjudna att leka vid, och låter långsamt händelserna spelas upp för sitt inre.POJKEN I BÄCKEN är Lars Alms debutroman och handlar om pojken Johans uppväxt i gruvstaden Kiruna under 1950-talet. En oskyldig lek får ett tragiskt slut och som en följd av denna upplevelse kommer skuldkänslorna inte ge honom någon ro utan följa honom som ett dåligt samvete genom hans barndom och tidiga ungdom. Ytterligare börda läggs på den unge pojkens axlar då hans familjesituation dessutom präglas av otrygghet på grund av faderns drickande och våldsamma humör under spritens inverkan. För Johan ökar otryggheten alltmer och han får svårt att klara av de mest vardagliga ting. Johans mamma och pappa skiljer sig efter år av slitningar och Johan tror då att tillvaron säkert blir bättre, men så blir inte fallet, snarare tvärtom. ROMANEN om Johan med boktiteln ?Pojken i bäcken? påbörjades för drygt två år sedan och tog sig inledningsvis formen av ett projekt som i huvudsak var tänkt för ett personligt bruk och som baserat på egna erfarenheter, vad andra berättat och ren fiktion beskriva en pojkes uppväxt i en dysfunktionell familj.Händelserna utspelar sig i ett gruvsamhälle i norra Sverige. Johan får kämpa såväl med att anpassa sig till en ganska så bister och stundtals brutal tillvaro som att finna sig själv och den väg han vill gå.

Utgivande förlag: Ebes förlag