Pojken en trappa upp : – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Lisa Wärnlöf

Jämför och hitta det billigaste priset på Pojken en trappa upp : innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pojken en trappa upp : är skriven av Anna Lisa Wärnlöf och gavs ut 2019-05-06.

Pojken en trappa upp : som bok, ljudbok eller e-bok.
Pojken en trappa upp :

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pojken en trappa upp :

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pojken en trappa upp :. Boken är skriven av författaren Anna Lisa Wärnlöf. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pojken en trappa upp : var 2019-05-06.

Originalspråket som Anna Lisa Wärnlöf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Pojken en trappa upp : i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 138 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 10 mm och den väger så mycket som 226 g. Pojken en trappa upp : ISBN är 9788726184273. Pojken en trappa upp : är en fristående bok .


Läs Pojken en trappa upp : som bok

För dig som vill köpa och läsa Pojken en trappa upp : som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pojken en trappa upp : som ljudbok

Vill du lyssna på Pojken en trappa upp : som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pojken en trappa upp : som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pojken en trappa upp : som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pojken en trappa upp : som pocket

Pojken en trappa upp : finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pojken en trappa upp : med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pojken en trappa upp : med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pojken en trappa upp :
 • Författare: Anna Lisa Wärnlöf
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-05-06
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 138
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9788726184273

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pojken en trappa upp 😕

Pojken en trappa upp : är skriven av författaren Anna Lisa Wärnlöf

När gavs Pojken en trappa upp : ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-05-06.

Var kan jag köpa Pojken en trappa upp 😕

Vi rekommenderar att du köper Pojken en trappa upp : hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fredrike och hennes mamma Susanne flyttar in i Mathildero. Huset är ett blekgrönt kråkslott i två våningar och två prydnadstorn. På den andra våningen bor Martin och hans pappa. Martin märker att stämningen i huset blir mycket livligare efter att kvinnorna flyttat in. Detta på både på gott och ont. Fredrike har ett häftigt temperament och kan lätt brusa upp. Hon har dessutom en förmåga att strula till det och hamna i trubbel, vilket ibland påverkar resten av de boende i Mathildero.

Utgivande förlag: Saga Egmont