Plus en

Plus en – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsa Vildvin

Jämför och hitta det billigaste priset på Plus en innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Plus en är skriven av Elsa Vildvin och gavs ut .

Plus en som bok, ljudbok eller e-bok.
Plus en

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Plus en

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Plus en. Boken är skriven av författaren Elsa Vildvin. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Plus en var .

Originalspråket som Elsa Vildvin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Plus en är det: 9789180187404.


Läs Plus en som bok

För dig som vill köpa och läsa Plus en som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Plus en som ljudbok

Vill du lyssna på Plus en som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Plus en som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Plus en som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Plus en som pocket

Plus en finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Plus en med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Plus en med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Plus en
  • Författare: Elsa Vildvin
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187404

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Plus en?

Plus en är skriven av författaren Elsa Vildvin

När gavs Plus en ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Plus en?

Vi rekommenderar att du köper Plus en hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nike har packat sin smitarväska många gånger. Senast till London för att läka sina sår efter ett kort, misslyckat äktenskap. När Nike av en slump träffar den världskända filmstjärnan Jack är hon övertygad om att hon som vanligt kan hålla känslorna i styr. Men Jacks förmåga att påverka allt i sin närhet med sin charm drabbar Nike med full kraft. När media får reda på deras relation förändras hennes liv. Den nya kändistillvaron är full av fallgropar. Ju mer Jack älskar hennes naturlighet, desto flitigare är media att visa upp Nikes misslyckanden i rampljuset. Det är som om omvärlden vill att deras relation ska ta slut. Nike är fast besluten att för en gångs skull stanna och kämpa för kärleken. Men hur gör man det när man ständigt bara uppfattas som någons "plus en"? ELSA VILDVIN är författarnamnet för Mari Eberstein och Anna Grant. Deras romandebut ger en initierad och kittlande inblick i den skoningslösa kändisvärlden, skildrad med humor, svärta och äkta känslor. Bokens intrig och alla karaktärer är uppdiktade.

Utgivande förlag: Lind & Co