Plupp och midnattssolen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Inga Borg

Jämför och hitta det billigaste priset på Plupp och midnattssolen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Plupp och midnattssolen är skriven av Inga Borg och gavs ut 2015-10-26.

Plupp och midnattssolen som bok, ljudbok eller e-bok.
Plupp och midnattssolen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Plupp och midnattssolen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Plupp och midnattssolen. Boken är skriven av författaren Inga Borg. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Plupp och midnattssolen var 2015-10-26.

Originalspråket som Inga Borg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Plupp och midnattssolen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 190 x 10 mm och den väger så mycket som 193 g. Plupp och midnattssolen ISBN är 9789172997837. Plupp och midnattssolen är en fristående bok .


Läs Plupp och midnattssolen som bok

För dig som vill köpa och läsa Plupp och midnattssolen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Plupp och midnattssolen som ljudbok

Vill du lyssna på Plupp och midnattssolen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Plupp och midnattssolen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Plupp och midnattssolen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Plupp och midnattssolen som pocket

Plupp och midnattssolen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Plupp och midnattssolen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Plupp och midnattssolen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Plupp och midnattssolen
 • Författare: Inga Borg
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2015-10-26
 • Pris: 89
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 190 x 190 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172997837

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Plupp och midnattssolen?

Plupp och midnattssolen är skriven av författaren Inga Borg

När gavs Plupp och midnattssolen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-26.

Var kan jag köpa Plupp och midnattssolen?

Vi rekommenderar att du köper Plupp och midnattssolen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Opal