Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Iwarsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet är skriven av Anna Iwarsson och gavs ut 2016-05-30.

Plikt eller passion : finn din grej - en metod för dig som vill komma vidare i livet som bok, ljudbok eller e-bok.
Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet. Boken är skriven av författaren Anna Iwarsson. Kalla kulor förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet var 2016-05-30.

Originalspråket som Anna Iwarsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Karriärplanering vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 109 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 138 x 8 mm och den väger så mycket som 204 g. Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet ISBN är 9789188153241. Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet är en fristående bok .


Läs Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som bok

För dig som vill köpa och läsa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som ljudbok

Vill du lyssna på Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet som pocket

Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet
 • Författare: Anna Iwarsson
 • Genre: Karriärplanering
 • Förlag: Kalla kulor förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-05-30
 • Pris: 219
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 109
 • Fysiska dimensioner: 215 x 138 x 8 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789188153241

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet?

Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet är skriven av författaren Anna Iwarsson

När gavs Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-05-30.

Var kan jag köpa Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet?

Vi rekommenderar att du köper Plikt eller passion : finn din grej – en metod för dig som vill komma vidare i livet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi överöses dagligen av uppmaningar om att “leva vår passion” och konstateranden om att “vi aldrig blir större än våra drömmar”. Är det sant? Är det floskler? Eller en kombination? Och är det överhuvudtaget möjligt? I Passion eller plikt får läsaren en grundlig och realistisk genomgång av förutsättningarna och teknikerna för att definiera och komma närmare den personliga, äkta livsdrömmen och det äkta drömlivet, långt ifrån det amerikaniserade “Älska dig själv och dug som du är, men sikta mot paradisön och paraplydrinkarna”-tugget. Boken är indelad i tolv kapitel. Varje kapitel avslutas med en läsarutmaning med anknytning till kapitlet. Hela boken avslutas med en vidarevinkling av utmaningarna och en metod för att skapa din väg framåt. Passion eller plikt kan ses som en fortsättning på Anna Iwarssons succébok Omval.

Utgivande förlag: Kalla kulor förlag