Plikt, ära och kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Diane Gaston

Jämför och hitta det billigaste priset på Plikt, ära och kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Plikt, ära och kärlek är skriven av Diane Gaston och gavs ut 2016-12-01.

Plikt, ära och kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Plikt, ära och kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Plikt, ära och kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Plikt, ära och kärlek. Boken är skriven av författaren Diane Gaston. Förlaget Harlequin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Plikt, ära och kärlek var 2016-12-01.

Originalspråket som Diane Gaston skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk romantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Plikt, ära och kärlek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 172 x 108 x 18 mm och den väger så mycket som 166 g. Plikt, ära och kärlek ISBN är 9789150918472. Plikt, ära och kärlek är en fristående bok .


Läs Plikt, ära och kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Plikt, ära och kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Plikt, ära och kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Plikt, ära och kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Plikt, ära och kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Plikt, ära och kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Plikt, ära och kärlek som pocket

Plikt, ära och kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Plikt, ära och kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Plikt, ära och kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Plikt, ära och kärlek
 • Författare: Diane Gaston
 • Genre: Historisk romantik
 • Förlag: Förlaget Harlequin
 • Utgivningsdatum: 2016-12-01
 • Pris: 69
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 172 x 108 x 18 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150918472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Plikt, ära och kärlek?

Plikt, ära och kärlek är skriven av författaren Diane Gaston

När gavs Plikt, ära och kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-01.

Var kan jag köpa Plikt, ära och kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Plikt, ära och kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Allt Tess Summerfield någonsin önskat är att få gifta sig av kärlek. Men den drömmen går i kras när hon under ett oväder tvingas söka skydd i en jaktstuga. Där befinner sig nämligen även en okänd man. En hedervärd sådan visar det sig, då han snart friar för att rädda deras rykte. Tess inser att för allas bästa måste hon tacka ja. Men trots att kärleken lyser med sin frånvaro kan hon inte låta bli att lockas av den stilige och hemlighetsfulle mannen …

Utgivande förlag: Förlaget Harlequin