Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sanna Sporrong

Jämför och hitta det billigaste priset på Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård är skriven av Sanna Sporrong och gavs ut 2021-03-08.

Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som bok, ljudbok eller e-bok.
Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 153

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård. Boken är skriven av författaren Sanna Sporrong. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård var 2021-03-08.

Originalspråket som Sanna Sporrong skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Hem & trädgård” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård är det: 9789179855086.


Läs Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som bok

För dig som vill köpa och läsa Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 153 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som ljudbok

Vill du lyssna på Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård som pocket

Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård
  • Författare: Sanna Sporrong
  • Genre: Hem & trädgård
  • Förlag: Tukan förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-03-08
  • Pris: 153
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179855086

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård?

Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård är skriven av författaren Sanna Sporrong

När gavs Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-03-08.

Var kan jag köpa Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård?

Vi rekommenderar att du köper Planera för din trädgård : skapa din drömträdgård hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Äntligen kommer här en trädgårdskalender där man kan samla alla sina idéer, noteringar som ska kommas ihåg till nästa år, listor över vilka växter man köpt, grönsakssorter man odlat och allt som ger inspiration till nya projekt. Här finns även tips på vad som ska göras när under året samt kloka trädgårdscitat, månadsindelade anteckningssidor och mängder av fina illustrationer. Trädgårdsarbete är bra för vår hälsa. Trädgården och naturen har en förmåga att fånga vår uppmärksamhet på ett sätt som ger oss energi. Tankarna stillnar, hjärnan går ner i varv och vi är helt närvarande i det vi håller på med.

Utgivande förlag: Tukan förlag