Planen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Lagerqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Planen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Planen är skriven av Camilla Lagerqvist och gavs ut 2021-09-06.

Planen som bok, ljudbok eller e-bok.
Planen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Planen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Planen. Boken är skriven av författaren Camilla Lagerqvist. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Planen var 2021-09-06.

Originalspråket som Camilla Lagerqvist skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Planen är det: 9789179756611.


Läs Planen som bok

För dig som vill köpa och läsa Planen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Planen som ljudbok

Vill du lyssna på Planen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Planen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Planen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Planen som pocket

Planen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Planen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Planen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Planen
  • Författare: Camilla Lagerqvist
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-06
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179756611

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Planen?

Planen är skriven av författaren Camilla Lagerqvist

När gavs Planen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-06.

Var kan jag köpa Planen?

Vi rekommenderar att du köper Planen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Året är 1910 och fjortonårige Adam arbetar som dräng på en bondgård. Adam är van vid ett hårt och slitsamt liv, som liten såldes han på auktion och han har sedan dess bott på både barnhem och på fattighuset. Men en dag svänger en fin vagn in på gården där han jobbar och hans liv förändras för alltid. Men är Adam verkligen beredd att slå sig till ro och leva ett liv i lyx eller vill han rentav göra något för de barn som har det lika eländigt som han har haft det? Sakta börjar en plan ta form, en plan som både är olaglig och livsfarlig. Tillsammans med sin bästa vän Lily gör han verklighet av sin idé och plötsligt är de jagade, inte bara av arga bönder men även av polisen … Planen är den första delen i Camilla Lagerqvist nya historiska spänningsserie Hemmet för bortrövade barn.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen