Pizza : grädda, grilla, njut

Pizza : grädda, grilla, njut – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Söderström

Jämför och hitta det billigaste priset på Pizza : grädda, grilla, njut innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pizza : grädda, grilla, njut är skriven av Lena Söderström och gavs ut 2014-08-19.

Pizza : grädda, grilla, njut som bok, ljudbok eller e-bok.
Pizza : grädda, grilla, njut

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 158

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pizza : grädda, grilla, njut

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pizza : grädda, grilla, njut. Boken är skriven av författaren Lena Söderström. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pizza : grädda, grilla, njut var 2014-08-19.

Originalspråket som Lena Söderström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qcaae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Pizza : grädda, grilla, njut i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 266 x 200 x 15 mm och den väger så mycket som 642 g. Pizza : grädda, grilla, njut ISBN är 9789155261283. Pizza : grädda, grilla, njut är en fristående bok .


Läs Pizza : grädda, grilla, njut som bok

För dig som vill köpa och läsa Pizza : grädda, grilla, njut som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 158 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pizza : grädda, grilla, njut som ljudbok

Vill du lyssna på Pizza : grädda, grilla, njut som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pizza : grädda, grilla, njut som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pizza : grädda, grilla, njut som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pizza : grädda, grilla, njut som pocket

Pizza : grädda, grilla, njut finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pizza : grädda, grilla, njut med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pizza : grädda, grilla, njut med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pizza : grädda, grilla, njut
 • Författare: Lena Söderström
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2014-08-19
 • Pris: 158
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 266 x 200 x 15 mm
 • SAB: Qcaae
 • ISBN: 9789155261283

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pizza : grädda, grilla, njut?

Pizza : grädda, grilla, njut är skriven av författaren Lena Söderström

När gavs Pizza : grädda, grilla, njut ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-19.

Var kan jag köpa Pizza : grädda, grilla, njut?

Vi rekommenderar att du köper Pizza : grädda, grilla, njut hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Inget slår doften och smaken av nygräddad pizza – inte minst om man är sin egen pizzabagare och komponerar pizzor med de bästa råvarorna och påläggen. Med nya, fräscha tillbehör istället för den traditionella svenska pizzasalladen får man dessutom en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an en riktig matklassiker och visar med stor inspiration och steg för steg hur man gör världens bästa pizza hemma i sitt eget kök. Först ett urval krispigt goda pizzadegar, bland annat kalljäst deg precis som i pizzans hemstad Neapel, och flera smarta snabbalternativ när man är sugen på pizza men inte känner att man har tid att vänta på en deg som jäser. Sedan de bästa hemlagade tomatsåserna med olika kryddningar – från klassisk tomatsås till putanesca- och enchiladasås – och de perfekta pestoalternativen. Slutligen en veritabel buffé av toppingar och tillbehör att kröna sin pizza med. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker – margherita, mafioso, bianca, quattro stagioni – och moderna alternativ med oväntade smakkombinationer och spännande påläggsförslag. Med bokens alla tillbehör – både sidorätter och pålägg till själva pizzan – är det helt enkelt upplagt för många fantastiska pizzamiddagar framöver. Här finns också goda möjligheter att skämma bort sig lite extra med något av bokens frestande recept på efterrättspizzor. Lena Söderström tipsar dessutom om metoderna och redskapen som utgör hemligheten bakom den perfekta pizzan.

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic