Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore är skriven av och gavs ut 2021-09-14.

Pixi adventskalender - Maria Nilsson Thore som bok, ljudbok eller e-bok.
Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore. Boken är skriven av författaren . Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore var 2021-09-14.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore är det: 9789179757007.


Läs Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som bok

För dig som vill köpa och läsa Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som ljudbok

Vill du lyssna på Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore som pocket

Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore
  • Författare:
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-09-14
  • Pris: 219
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179757007

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore?

Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore är skriven av författaren

När gavs Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-09-14.

Var kan jag köpa Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore?

Vi rekommenderar att du köper Pixi adventskalender – Maria Nilsson Thore hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Bokmagi bakom varje lucka! Pixikalendern är en älskad klassiker som bjuder på mysiga lässtunder i väntan på tomten. Här har vi samlat 24 härliga Pixiböcker i en rolig julkalender, stämningsfullt illustrerad av Maria Nilsson Thore. Bakom luckorna hittar du julsagor, vardagspärlor, skrattframkallande böcker och mycket mer. Med en Pixikalender får barnen läsupplevelser som varar ända fram till jul! De här titlarna finns med i kalendern: Kråkan och musen av Cecilia Heikkilä Vi klipper oss av Nils Andersson och Fredrik Dimrå Spyflugan Astrid gillar av Maria Jönsson Vad va' det? av Hanna Granlund Jordens tuffaste djur av Jens Hansegård och Anders Nyberg Dela med dig, Sickan av Sofia Rådström Aysa simmar av Therese Alshammar och Jonas Burman Alla Tre pekbok av Maria Nilsson Thore Bojan gräver en grop av Johan Anderblad och Filippa Widlund Hej Dino av Sarah Sheppard Pixiboken som inte vill bli läst av David Sundin Alla sover utom jag av Jonas Bullas Jansson En ovanligt ovanlig dag av Lotta Olsson och Maria Nilsson Thore Knisen och Knåkan kan inte sova av David Liljemark och Christian Kastén Visst visste du! av Grethe Rottböll och Anna-Karin Garhamn Elma och vargen av Kalle Landegren Knotan klappar av Per Gustavsson och Per Bengtsson Ahmed anka av Carin och Stina Wirsén Emilias fyrverkeri av Anna Dunér och Kirsten Raagaard Jag ska bara av Mårten Melin och Hanna Granlund Fjärilshjärtat av Erik Magntorn och Stina Wirsén Ramsa med Bebbe av Mervi Lindman Vilse i lekparken av Johan Wanloo Sagasagor Julklappen av Josefine Sundström och Emma Göthner

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen