Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Birgitta Frejhagen

Jämför och hitta det billigaste priset på Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria är skriven av Birgitta Frejhagen och gavs ut 2013-09-17.

Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som bok, ljudbok eller e-bok.
Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria. Boken är skriven av författaren Birgitta Frejhagen. Nosdias AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria var 2013-09-17.

Originalspråket som Birgitta Frejhagen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Qm-c:k.55,Qm-k:k.55,Npaai som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 255 x 195 x 11 mm och den väger så mycket som 751 g. Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria ISBN är 9789198065602. Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria är en fristående bok .


Läs Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som bok

För dig som vill köpa och läsa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som ljudbok

Vill du lyssna på Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria som pocket

Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria
 • Författare: Birgitta Frejhagen
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Nosdias AB
 • Utgivningsdatum: 2013-09-17
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 255 x 195 x 11 mm
 • SAB: Qm-c:k.55,Qm-k:k.55,Npaai
 • ISBN: 9789198065602

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria?

Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria är skriven av författaren Birgitta Frejhagen

När gavs Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-17.

Var kan jag köpa Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria?

Vi rekommenderar att du köper Pionjärerna : svenskar och spanjorer ville skapa ett turistparadis på Gran Canaria hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nästan alla svenskar har en relation till Kanarieöarna!Författaren började intervjua svenskar som var på ön för ca 50 år sedan. Hon blev helt fängslad av den osannolika historien om att det var svenskar som vågade tro på en greves visioner om en hel turiststad på Gran Canarias sydspets. 184 s, 100 foton.

Utgivande förlag: Nosdias AB