Pilgrimsträdgård flyttar in – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gabriella Mellergårdh

Jämför och hitta det billigaste priset på Pilgrimsträdgård flyttar in innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pilgrimsträdgård flyttar in är skriven av Gabriella Mellergårdh och gavs ut 2014-09-24.

Pilgrimsträdgård flyttar in som bok, ljudbok eller e-bok.
Pilgrimsträdgård flyttar in

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pilgrimsträdgård flyttar in

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pilgrimsträdgård flyttar in. Boken är skriven av författaren Gabriella Mellergårdh. Votum &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pilgrimsträdgård flyttar in var 2014-09-24.

Originalspråket som Gabriella Mellergårdh skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hus & Hem vilket ger den Qcba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Pilgrimsträdgård flyttar in i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 231 x 212 x 15 mm och den väger så mycket som 580 g. Pilgrimsträdgård flyttar in ISBN är 9789187283420. Pilgrimsträdgård flyttar in är en fristående bok .


Läs Pilgrimsträdgård flyttar in som bok

För dig som vill köpa och läsa Pilgrimsträdgård flyttar in som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pilgrimsträdgård flyttar in som ljudbok

Vill du lyssna på Pilgrimsträdgård flyttar in som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pilgrimsträdgård flyttar in som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pilgrimsträdgård flyttar in som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pilgrimsträdgård flyttar in som pocket

Pilgrimsträdgård flyttar in finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pilgrimsträdgård flyttar in med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pilgrimsträdgård flyttar in med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pilgrimsträdgård flyttar in
 • Författare: Gabriella Mellergårdh
 • Genre: Hus & Hem
 • Förlag: Votum &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-09-24
 • Pris: 119
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 231 x 212 x 15 mm
 • SAB: Qcba
 • ISBN: 9789187283420

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pilgrimsträdgård flyttar in?

Pilgrimsträdgård flyttar in är skriven av författaren Gabriella Mellergårdh

När gavs Pilgrimsträdgård flyttar in ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-24.

Var kan jag köpa Pilgrimsträdgård flyttar in?

Vi rekommenderar att du köper Pilgrimsträdgård flyttar in hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det handlar inte om trender och stilar, det handlar om att inreda ett hem där vi mår bra. Ett hem där naturen med sin läkande kraft får flytta in i kök, sovrum och vardagsrum. Med enkla idéer och gör-det-själv-tips vill vi inspirera till ett grönare liv inomhus. Dessutom tar vi de sju pilgrimsorden till hjälp för att hemmet verkligen ska bli den plats där vi kan hämta kraft i vardagen. Pilgrimsträdgård flyttar in är en bok för alla som älskar naturnära inredning. Det är också en bok för dig som längtar efter växt och mognad i ditt hjärtas trädgård.

Utgivande förlag: Votum &amp