Peter Stormare : pojken från Arbrå

Peter Stormare : pojken från Arbrå – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Stormare

Jämför och hitta det billigaste priset på Peter Stormare : pojken från Arbrå innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Peter Stormare : pojken från Arbrå är skriven av Peter Stormare och gavs ut .

Peter Stormare : pojken från Arbrå som bok, ljudbok eller e-bok.
Peter Stormare : pojken från Arbrå

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 223

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Peter Stormare : pojken från Arbrå

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Peter Stormare : pojken från Arbrå. Boken är skriven av författaren Peter Stormare. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Peter Stormare : pojken från Arbrå var .

Originalspråket som Peter Stormare skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Film, radio & TV|Biografier” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Peter Stormare : pojken från Arbrå är det: 9789180311984.


Läs Peter Stormare : pojken från Arbrå som bok

För dig som vill köpa och läsa Peter Stormare : pojken från Arbrå som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 223 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Peter Stormare : pojken från Arbrå som ljudbok

Vill du lyssna på Peter Stormare : pojken från Arbrå som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Peter Stormare : pojken från Arbrå som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Peter Stormare : pojken från Arbrå som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Peter Stormare : pojken från Arbrå som pocket

Peter Stormare : pojken från Arbrå finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Peter Stormare : pojken från Arbrå med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Peter Stormare : pojken från Arbrå med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Peter Stormare : pojken från Arbrå
  • Författare: Peter Stormare
  • Genre: Film, radio & TV|Biografier
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 223
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180311984

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Peter Stormare : pojken från Arbrå?

Peter Stormare : pojken från Arbrå är skriven av författaren Peter Stormare

När gavs Peter Stormare : pojken från Arbrå ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Peter Stormare : pojken från Arbrå?

Vi rekommenderar att du köper Peter Stormare : pojken från Arbrå hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Pojken från Arbrå som blev stjärna i Hollywood </b> <i>"Vad är oddsen för att jag, en pilt från Arbrå, skulle se Scener ur ett äktenskap och få en uppenbarelse att jag skulle arbeta med Ingmar Bergman? Att jag skulle följa Rösten och ge mig av ända ner till Stockholm?"</i> I sin självbiografi tar Peter Stormare med dig på sin osannolika livsresa, från Hälsinglands djupa skogar till Los Angeles stjärnkantade tillvaro. Men han berättar även om sin inre resa och om Rösten som alltid har lett honom rätt. Det är med lika delar djup, lika delar självdistanserad humor som Peter Stormare skildrar tiden på Scenskolan, livet bakom Dramatens kulisser och vägen till Hollywood och storfilmer som Jurassic Park, Fargo och Armageddon. Men också den första fumlande kärleken, relationen till Ingmar Bergman, de smärtsamma uppbrotten och det vidunderliga mötet med hustrun Toshimi. Peter Stormare må vara en av våra mest kända skådespelare med en bakgrund på Kungliga Dramaten, där han fostrades av Sveriges främsta, men han är fortfarande densamme pojken från Arbrå. "Peter Stormare har alltid haft något märkligt i sitt väsen, en särling, en rasande." Ingmar Bergman "Man kunde ana en diamant, men den var väldigt oslipad." Hans Wigren, rektor på Scenskolan, om Peter Stormare "'Jag tänker vinna en Oscar i Hollywood innan jag är fyrtiofem', sa han med ett brett leende." Lars Löfgren, Dramatenchef, minns Peter Stormare  

Utgivande förlag: Bokfabriken