Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Rydén

Jämför och hitta det billigaste priset på Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar är skriven av Per Rydén och gavs ut 1998-03-01.

Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar. Boken är skriven av författaren Per Rydén. Nordicom är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar var 1998-03-01.

Originalspråket som Per Rydén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Press & journalism vilket ger den Bt som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 119 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 239 x 165 x 8 mm och den väger så mycket som 240 g. Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar ISBN är 9789149159824. Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar är en del av serien: Sylwan (del 1).


Läs Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som ljudbok

Vill du lyssna på Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar som pocket

Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar
 • Författare: Per Rydén
 • Genre: Press & journalism
 • Förlag: Nordicom
 • Utgivningsdatum: 1998-03-01
 • Pris: 199
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 119
 • Fysiska dimensioner: 239 x 165 x 8 mm
 • SAB: Bt
 • ISBN: 9789149159824

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar?

Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar är skriven av författaren Per Rydén

När gavs Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-03-01.

Var kan jag köpa Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar?

Vi rekommenderar att du köper Perspektiv på Post- och Inrikes Tidningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Nordicom