Per Åhlin : bildmakare och animatör – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elisabeth Lysander

Jämför och hitta det billigaste priset på Per Åhlin : bildmakare och animatör innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Per Åhlin : bildmakare och animatör är skriven av Elisabeth Lysander och gavs ut 2013-09-27.

Per Åhlin : bildmakare och animatör som bok, ljudbok eller e-bok.
Per Åhlin : bildmakare och animatör

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Per Åhlin : bildmakare och animatör

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Per Åhlin : bildmakare och animatör. Boken är skriven av författaren Elisabeth Lysander. Karneval förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Per Åhlin : bildmakare och animatör var 2013-09-27.

Originalspråket som Elisabeth Lysander skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Ibz Åhlin, Per,759 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Per Åhlin : bildmakare och animatör i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 237 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 230 x 25 mm och den väger så mycket som 1095 g. Per Åhlin : bildmakare och animatör ISBN är 9789187207099. Per Åhlin : bildmakare och animatör är en fristående bok .


Läs Per Åhlin : bildmakare och animatör som bok

För dig som vill köpa och läsa Per Åhlin : bildmakare och animatör som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Per Åhlin : bildmakare och animatör som ljudbok

Vill du lyssna på Per Åhlin : bildmakare och animatör som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Per Åhlin : bildmakare och animatör som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Per Åhlin : bildmakare och animatör som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Per Åhlin : bildmakare och animatör som pocket

Per Åhlin : bildmakare och animatör finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Per Åhlin : bildmakare och animatör med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Per Åhlin : bildmakare och animatör med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Per Åhlin : bildmakare och animatör
 • Författare: Elisabeth Lysander
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Karneval förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-09-27
 • Pris: 236
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 237
 • Fysiska dimensioner: 280 x 230 x 25 mm
 • SAB: Ibz Åhlin, Per,759
 • ISBN: 9789187207099

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Per Åhlin : bildmakare och animatör?

Per Åhlin : bildmakare och animatör är skriven av författaren Elisabeth Lysander

När gavs Per Åhlin : bildmakare och animatör ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-27.

Var kan jag köpa Per Åhlin : bildmakare och animatör?

Vi rekommenderar att du köper Per Åhlin : bildmakare och animatör hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Från sextiotalet och framåt har Per Åhlin som ingen annan förnyat och präglat svensk animerad film. Han tillhör dessutom den exklusiva krets av europeiska animatörer som regisserat mer än en animerad långfilm Per Åhlin har regisserat fyra!Trots det har det, märkligt nog, inte tidigare funnits någon bok om denna centrala person i svensk filmkonst. Elisabeth Lysanders Per Åhlin bildmakare & animatör är därför unik. Med hjälp av en mängd intervjuer bland annatmed filmaren själv och ett omfattande arkivarbete skildrar Elisabeth Lysander Per Åhlins karriär från reklambranschen på femtiotalet, över samarbetet med Hasse & Tage på sextio- och sjuttiotalet, till långfilmerna Dunderklumpen, Resan till Melonia, Hundhotellet samt en rad lika spännande men ofullbordade verk.Boken tar även upp den bildkonst som Åhlin skapat vid sidan av filmen: illustrationer, bokomslag, reklam och scenografi inom teater, film och teve själv ser sig Åhlin framför allt som just bildmakare.HASSE ALFREDSON OM BOKENTage och jag övertalade Per att göra förtexterna och annat till vår första spelfilm Svenska Bilder och efter det har vi jobbat ihop på alla möjliga sätt, inom framför allt filmens underbara värld. Alla våra krumsprång finns väl beskrivna i denna utomordentliga bok där man kan lära känna ett verkligt geni utan tvekan en värdig medtävlare till Walt Disney.OM FÖRFATTARENElisabeth Lysander är frilansskribent och medverkar regelbundet i tidskriften Filmrutan. Hon har bakom sig ett långt yrkesliv bland annat på Svenska Filminstitutet, med ansvarsområden från barnfilmsimport till visning och distribution. Ända sedan tiden som programbedömare på sjuttiotalets TV2 har hon fascinerats av den animerade filmen och dess möjligheter.

Utgivande förlag: Karneval förlag