Pennvässaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Veronica Grönte

Jämför och hitta det billigaste priset på Pennvässaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pennvässaren är skriven av Veronica Grönte och gavs ut 2013-10-17.

Pennvässaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Pennvässaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 639

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pennvässaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pennvässaren. Boken är skriven av författaren Veronica Grönte. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pennvässaren var 2013-10-17.

Originalspråket som Veronica Grönte skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Pennvässaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 360 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 226 x 32 mm och den väger så mycket som 1030 g. Pennvässaren ISBN är 9789144084350. Pennvässaren är en fristående bok .


Läs Pennvässaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Pennvässaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 639 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pennvässaren som ljudbok

Vill du lyssna på Pennvässaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pennvässaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pennvässaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pennvässaren som pocket

Pennvässaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pennvässaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pennvässaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pennvässaren
 • Författare: Veronica Grönte
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2013-10-17
 • Pris: 639
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 360
 • Fysiska dimensioner: 227 x 226 x 32 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144084350

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pennvässaren?

Pennvässaren är skriven av författaren Veronica Grönte

När gavs Pennvässaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-10-17.

Var kan jag köpa Pennvässaren?

Vi rekommenderar att du köper Pennvässaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När det gäller konsten att skriva och berätta har alla elever olika förutsättningar. Vissa har lätt för att snabbt skriva långa, fängslande berättelser. Hos andra slår skrivkrampen till redan vid första meningen. Åter andra har stor skrivlust, men halkar lätt in på sidospår och kommer aldrig riktigt till punkt. Pennvässaren kommer inte på ett magiskt sätt att förvandla alla elever till superbegåvade författare. Men boken kan hjälpa alla att bli bättre – alla kan få en vassare penna! Att skriva berättelser som fängslar åhörarna är inte svårt för den som fått lära sig knepen. Och just detta är Pennvässarens målsättning – att låta alla elever känna stolthet och glädje över vad de skrivit. Pennvässaren innehåller en grundkurs och en fördjupningskurs i dramaturgi. Boken innehåller 95 övningar, som kan användas från skolår 1 i grundskolan till och med gymnasiet. En av de verkliga fördelarna med Pennvässaren är nämligen just flexibiliteten, som gör det möjligt att anpassa övningarna för olika åldrar och förmågor. Pennvässarens omfattning gör att du gott och väl har material för stora delar av svenskundervisningen för flera terminer. Flertalet av övningarna i boken utgår från Pennvässaren – kopieringsunderlag (art.nr 36306). Materialet kan kompletteras med bildkort som kan köpas från www.bildkort.nu.Skrivtips ur PennvässarenTänk på berättelsen som en hinderbana. Huvudkaraktären måste ta sig förbi ett antal hinder av olika svårighetsgrad innan han eller hon når målet. Lär känna dina karaktärer innan du börjar berätta om dem. Ge dem egenskaper, drömmar och hemligheter så blir det lättare att skriva om dem sedan. De har ju blivit nästan som kompisar! Huvudkaraktär är den person som berättelsen handlar om. I början av berättelsen ropar karaktären “Hjälp mig!”. Låt berättelsen sluta när läsaren har fått svar på den Hur ska det gå?-fråga som ställdes i början. Huvudkaraktären kan motarbetas av en skurk och få hjälp av en hjälte. Skurken och hjälten måste inte nödvändigtvis vara människor. Tänk på att du kan skriva både i form av närbilder och helbilder. Tänk som en filmkamera, som zoomar in och ut!

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB