Penguin Rumble 4 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joakim Waller

Jämför och hitta det billigaste priset på Penguin Rumble 4 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Penguin Rumble 4 är skriven av Joakim Waller och gavs ut 2020-08-01.

Penguin Rumble 4 som bok, ljudbok eller e-bok.
Penguin Rumble 4

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Penguin Rumble 4

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Penguin Rumble 4. Boken är skriven av författaren Joakim Waller. Nosebleed Studio Ek. Fö. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Penguin Rumble 4 var 2020-08-01.

Originalspråket som Joakim Waller skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Manga vilket ger den uHci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Penguin Rumble 4 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 194 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 170 x 25 mm och den väger så mycket som 275 g. Penguin Rumble 4 ISBN är 9789198445756. Penguin Rumble 4 är en del av serien: Penguin Rumble (del 4).


Läs Penguin Rumble 4 som bok

För dig som vill köpa och läsa Penguin Rumble 4 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Penguin Rumble 4 som ljudbok

Vill du lyssna på Penguin Rumble 4 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Penguin Rumble 4 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Penguin Rumble 4 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Penguin Rumble 4 som pocket

Penguin Rumble 4 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Penguin Rumble 4 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Penguin Rumble 4 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Penguin Rumble 4
 • Författare: Joakim Waller
 • Genre: Manga
 • Förlag: Nosebleed Studio Ek. Fö.
 • Utgivningsdatum: 2020-08-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 194
 • Fysiska dimensioner: 210 x 170 x 25 mm
 • SAB: uHci
 • ISBN: 9789198445756

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Penguin Rumble 4?

Penguin Rumble 4 är skriven av författaren Joakim Waller

När gavs Penguin Rumble 4 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-01.

Var kan jag köpa Penguin Rumble 4?

Vi rekommenderar att du köper Penguin Rumble 4 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Erika började jobba på det futuristiska djurpensionatet Noaks Park, och upptäckte där att hon kan förstå och tala djurens språk! Erika och hennes vänner får nu lära känna Tokela, en flicka som varit fryst i tiden i 10 år. Nu måste de kämpa tillsammans för att rädda Noaks Park!Detta är den sista och avslutande delen i Joakim Wallers humoristiska och äventyrliga manga, för mangaläsare i alla åldrar. 

Utgivande förlag: Nosebleed Studio Ek. Fö.