Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sven Smedberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg är skriven av Sven Smedberg och gavs ut 2014-01-30.

Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som bok, ljudbok eller e-bok.
Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg. Boken är skriven av författaren Sven Smedberg. Salungen Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg var 2014-01-30.

Originalspråket som Sven Smedberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Resor vilket ger den Hc.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 277 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 161 x 15 mm och den väger så mycket som 572 g. Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg ISBN är 9789163737312. Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg är en fristående bok .


Läs Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som bok

För dig som vill köpa och läsa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som ljudbok

Vill du lyssna på Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg som pocket

Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg
 • Författare: Sven Smedberg
 • Genre: Resor
 • Förlag: Salungen Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-01-30
 • Pris: 269
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 277
 • Fysiska dimensioner: 200 x 161 x 15 mm
 • SAB: Hc.04
 • ISBN: 9789163737312

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg?

Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg är skriven av författaren Sven Smedberg

När gavs Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-30.

Var kan jag köpa Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg?

Vi rekommenderar att du köper Pelops ö : tolv bilder av Gunilla Brander-Smedberg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Pelops ö” är en essä i lyrisk ton, ett läggspel av korta texter där ordningen är skenbart slumpartad. Sven Smedberg gör resor på Peloponnesos, genom dess historia, historier och myter. Men att resa i Grekland är att oundvikligen färdas också i texter, från Homeros till Svenbro. Resor, således, både i landskapet och i litteraturen. Ytterligare en poet sällar sig därmed till den långa raden av vägvisare. Sagan om Pelops och hans efterkommande är den röda tråden. Sven Smedberg är född 1941, poet, översättare, regissör och konstanmälare. Under trettio år var han lärare vid Ingesunds folkhögskola och Musikhögskolan Ingesund, sedermera rektor vid folkhögskolan. Debuten med diktsamlingen Digitalis skedde 1966 och sen dess har det blivit sju diktsamlingar, några med grekiska motiv. Klässbols linneväveris historia och en krönika över den värmländska konstnärssläkten Zetterquist hör också till de senare årens produktion. Boken illustreras av tolv vävar med anknytning till Pelopssagan. De är vävda av Svens hustru Gunilla Brander-Smedberg, född 1940, som numera arbetar på heltid med textila bilder efter att med ålderns rätt ha lämnat en 40-årig lärargärning bakom sig. Makarna delar sin tid mellan Paradisgården i Arvika och Agios Mamas i byn Hrisokellariá på Peloponnesos.”De senaste dagarna har jag haft den saligbringande förmånen att få ägna mig åt en orgie i grekiska myter, sagor, landskap, dofter och ljud. Den som har försett mig med rusningsmedlet är grekkännaren och skalden Sven Smedberg Han skriver så vackert, så entusiastiskt och så generöst inkluderande att jag bara vill dit..” Anders Hjertén, Värmlands Folkblad”Att läsa Sven Smedbergs nya bok är som att göra en fantastisk upptäcktsfärd till Peloponnesos med en erfaren, nyfiken och vältalig guide. Pelops är inget mindre än ett fullkomligt överväldigande läsäventyr, där den vackra prosan samstämmer med de fragmentariska texterna och det de berättar om Peloponnesos.” Mikael Johansson, Arvika Nyheter

Utgivande förlag: Salungen Förlag