Pelles nya kläder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elsa Beskow

Jämför och hitta det billigaste priset på Pelles nya kläder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pelles nya kläder är skriven av Elsa Beskow och gavs ut 2001-08-01.

Pelles nya kläder som bok, ljudbok eller e-bok.
Pelles nya kläder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 140

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pelles nya kläder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pelles nya kläder. Boken är skriven av författaren Elsa Beskow. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pelles nya kläder var 2001-08-01.

Originalspråket som Elsa Beskow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hc,u som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Pelles nya kläder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 310 x 240 x 10 mm och den väger så mycket som 430 g. Pelles nya kläder ISBN är 9789163822810. Pelles nya kläder är en fristående bok .


Läs Pelles nya kläder som bok

För dig som vill köpa och läsa Pelles nya kläder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 140 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pelles nya kläder som ljudbok

Vill du lyssna på Pelles nya kläder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pelles nya kläder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pelles nya kläder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pelles nya kläder som pocket

Pelles nya kläder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pelles nya kläder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pelles nya kläder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pelles nya kläder
 • Författare: Elsa Beskow
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2001-08-01
 • Pris: 140
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 310 x 240 x 10 mm
 • SAB: Hc,u
 • ISBN: 9789163822810

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pelles nya kläder?

Pelles nya kläder är skriven av författaren Elsa Beskow

När gavs Pelles nya kläder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-08-01.

Var kan jag köpa Pelles nya kläder?

Vi rekommenderar att du köper Pelles nya kläder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tidlös saga av Elsa Beskow om Pelle som får nya fina kläder av fårens ull. Tillsammans med Pelle får läsaren följa med från det att ullen klipps av fåren till det att mamma sytt klart hans nya kostym.Elsa Beskow (1874-1953) är en av Sveriges mest kända bilderboksskapare. I generation efter generation har hon fängslat barn med sina varma, trygga, roliga, spännande och vackra böcker som finns utgivna på språk världen över.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen