Pelles ficklampa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Lööf

Jämför och hitta det billigaste priset på Pelles ficklampa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pelles ficklampa är skriven av Jan Lööf och gavs ut 2021-10-06.

Pelles ficklampa som bok, ljudbok eller e-bok.
Pelles ficklampa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pelles ficklampa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pelles ficklampa. Boken är skriven av författaren Jan Lööf. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pelles ficklampa var 2021-10-06.

Originalspråket som Jan Lööf skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pelles ficklampa är det: 9789179758660.


Läs Pelles ficklampa som bok

För dig som vill köpa och läsa Pelles ficklampa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pelles ficklampa som ljudbok

Vill du lyssna på Pelles ficklampa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pelles ficklampa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pelles ficklampa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pelles ficklampa som pocket

Pelles ficklampa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pelles ficklampa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pelles ficklampa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pelles ficklampa
  • Författare: Jan Lööf
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-06
  • Pris: 69
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758660

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pelles ficklampa?

Pelles ficklampa är skriven av författaren Jan Lööf

När gavs Pelles ficklampa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-06.

Var kan jag köpa Pelles ficklampa?

Vi rekommenderar att du köper Pelles ficklampa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Pelle ska gå till morbror Sven med pannkakor. Han är lite rädd för det är mörkt, men han har ju sin ficklampa så det ska nog gå bra. Han tar en genväg över skrotupplaget, och där ser han ett läskigt troll! Nej, när han lyser med ficklampan visar det sig bara vara några gamla tunnor och en kran. Till slut kommer han ändå fram till morbror Sven, som blir glad över pannkakorna. Boken kom ut som Pixibok på 1970-talet. Nu ger vi ut den i ett stort fint bilderboksformat. Bilderna är restaurerade, dessutom har Jan Lööf lagt till två uppslag. En älskad favorit som vunnit flera generationers hjärtan.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen