Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gösta Knutsson, Maria Frensborg

Jämför och hitta det billigaste priset på Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna är skriven av Gösta Knutsson, Maria Frensborg och gavs ut 2021-12-27.

Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som bok, ljudbok eller e-bok.
Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 126

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna. Boken är skriven av författaren Gösta Knutsson, Maria Frensborg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna var 2021-12-27.

Originalspråket som Gösta Knutsson, Maria Frensborg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna är det: 9789179771461.


Läs Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som bok

För dig som vill köpa och läsa Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 126 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som ljudbok

Vill du lyssna på Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna som pocket

Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna
  • Författare: Gösta Knutsson, Maria Frensborg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-27
  • Pris: 126
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771461

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna?

Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna är skriven av författaren Gösta Knutsson, Maria Frensborg

När gavs Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-27.

Var kan jag köpa Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna?

Vi rekommenderar att du köper Pelle Svanslös skola. Borsta tänderna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En bok som gör tandborstningen roligare! Visste du att katterna i Uppsala också går till tandläkaren, berättar sagor om tandtroll, tappar tänderna och väntar ända till lördag med att äta godis? Det är sant! I fem sagor som kompletteras av tydliga faktauppslag lär Pelle Svanslös och hans vänner oss allt som är bra att veta om tänderna. Vi får också lära oss Pelle Svanslös borsta tänderna-sång, som gör tandborstningen där hemma både enkel och lekfull för både stora och små! I trygga Pelle Svanslös skola blir tänder och hälsa lätt att förstå. Maria Frensborgs faktaspäckade sagor och Lovisa Lesses mysiga bilder har blivit faktagranskade av tandläkare för att ge alla barn uppdaterad information på precis rätt nivå.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen