Pelle Svanslös – Dilemmakort – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Engvall

Jämför och hitta det billigaste priset på Pelle Svanslös – Dilemmakort innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pelle Svanslös – Dilemmakort är skriven av Linda Engvall och gavs ut 2020-01-17.

Pelle Svanslös - Dilemmakort som bok, ljudbok eller e-bok.
Pelle Svanslös – Dilemmakort

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 336

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pelle Svanslös – Dilemmakort

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pelle Svanslös – Dilemmakort. Boken är skriven av författaren Linda Engvall. Bonnierförlagen Lära är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pelle Svanslös – Dilemmakort var 2020-01-17.

Originalspråket som Linda Engvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kort.

Om du vill läsa Pelle Svanslös – Dilemmakort i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 15 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Pelle Svanslös – Dilemmakort ISBN är 9789178230860. Pelle Svanslös – Dilemmakort är en fristående bok .


Läs Pelle Svanslös – Dilemmakort som bok

För dig som vill köpa och läsa Pelle Svanslös – Dilemmakort som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 336 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pelle Svanslös – Dilemmakort som ljudbok

Vill du lyssna på Pelle Svanslös – Dilemmakort som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pelle Svanslös – Dilemmakort som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pelle Svanslös – Dilemmakort som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pelle Svanslös – Dilemmakort som pocket

Pelle Svanslös – Dilemmakort finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pelle Svanslös – Dilemmakort med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pelle Svanslös – Dilemmakort med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pelle Svanslös – Dilemmakort
 • Författare: Linda Engvall
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Bonnierförlagen Lära
 • Utgivningsdatum: 2020-01-17
 • Pris: 336
 • Format: Kort
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 15
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789178230860

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pelle Svanslös – Dilemmakort?

Pelle Svanslös – Dilemmakort är skriven av författaren Linda Engvall

När gavs Pelle Svanslös – Dilemmakort ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-17.

Var kan jag köpa Pelle Svanslös – Dilemmakort?

Vi rekommenderar att du köper Pelle Svanslös – Dilemmakort hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Pelle Svanslös dilemmakort ger dig en kompass för hur du kan arbeta med delar av förskolans värdegrund, uppdrag och mål. Dilemmakorten handlar om hur vi ska bete oss mot varandra utifrån ämnen som speglar barnens vardag. Genom bildanalyser och reflektion och genom att diskutera de stora och de små frågorna, övar sig barnen att uttrycka åsikter, lyssna och förstå andra. Och att våga vara snälla.

Utgivande förlag: Bonnierförlagen Lära