Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bim Riddersporre

Jämför och hitta det billigaste priset på Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer är skriven av Bim Riddersporre och gavs ut 2018-01-16.

Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som bok, ljudbok eller e-bok.
Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 395

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer. Boken är skriven av författaren Bim Riddersporre. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer var 2018-01-16.

Originalspråket som Bim Riddersporre skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem Ledarskap & motivation vilket ger den Ea som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 197 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 157 x 10 mm och den väger så mycket som 348 g. Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer ISBN är 9789127819559. Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer är en fristående bok .


Läs Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som bok

För dig som vill köpa och läsa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 395 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som ljudbok

Vill du lyssna på Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer som pocket

Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer
 • Författare: Bim Riddersporre
 • Genre: Förskola & daghem Ledarskap & motivation
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2018-01-16
 • Pris: 395
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 197
 • Fysiska dimensioner: 228 x 157 x 10 mm
 • SAB: Ea
 • ISBN: 9789127819559

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer?

Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer är skriven av författaren Bim Riddersporre

När gavs Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-16.

Var kan jag köpa Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer?

Vi rekommenderar att du köper Pedagogiskt ledarskap i förskola : handbok för förskolechefer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Pedagogiskt ledarskap i förskolan handlar om vad det innebär att vara pedagogisk ledare i förskolan och vilka redskap du som förskolechef behöver utveckla för att kunna ta dig an detta svåra, utmanande och berikande uppdrag. Genom många konkreta exempel får du som läsare något att hålla i handen när du följer upp, utvärderar, planerar och utvecklar din verksamhet.Författarna går igenom hur du omsätter nationella krav i den egna förskolan, hur du stödjer barns utveckling och lärande, samt hur du leder personalens lärande på ett berikande och upplyftande sätt.

Utgivande förlag: Natur &amp