Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Sidén

Jämför och hitta det billigaste priset på Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede är skriven av Karin Sidén och gavs ut 2018-02-20.

Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som bok, ljudbok eller e-bok.
Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 316

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede. Boken är skriven av författaren Karin Sidén. Prins Eugens Waldemarsudde är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede var 2018-02-20.

Originalspråket som Karin Sidén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kultur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 174 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 310 x 250 x 15 mm och den väger så mycket som 1318 g. Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede ISBN är 9789186265403. Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede är en del av serien: Prins Eugens Waldemarsuddes utställningskatalog.


Läs Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som bok

För dig som vill köpa och läsa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 316 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som ljudbok

Vill du lyssna på Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede som pocket

Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede
 • Författare: Karin Sidén
 • Genre: Kultur
 • Förlag: Prins Eugens Waldemarsudde
 • Utgivningsdatum: 2018-02-20
 • Pris: 316
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 174
 • Fysiska dimensioner: 310 x 250 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186265403

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede?

Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede är skriven av författaren Karin Sidén

När gavs Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-02-20.

Var kan jag köpa Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede?

Vi rekommenderar att du köper Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Worpswede utanför Bremen blev på det sena 1800-talet hemvist för ett antal framstående tyska konstnärer och författare. I konstnärskolonin i Worpswede ingick viss tid den internationellt kända målaren Paula Modersohn-Becker, men också Otto Modersohn, Fritz Mackensen, Ottilie Reylaender, Fritz Overbeck, Hermine Overbeck-Rohte, Hans am Ende, Marie Bock, Heinrich Vogeler och poeten Rainer Maria Rilke. Den här publikationen har tillkommit i anslutning till Waldemarsuddes omfattande utställning om den fascinerande Worpswedekolonin, som visas hösten 2018. För första gången någonsin i Sverige presenteras i utställningen och i denna rikt illustrerade katalog det uttrycksfulla måleri i form av besjälade landskap, skildringar av den fattiga nordtyska bondebefolkningen, porträtt och suggestiva motiv från saga och myt som skapades i Worpswede. Tyska, franska och svenska experter belyser i vår bok ett flertal aspekter på Tysklands mest kända konstnärskoloni och på de intressanta konstnärer som vistades där omkring sekelskiftet 1900.

Utgivande förlag: Prins Eugens Waldemarsudde