Patientdatalagen : en kommentar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Manólis Nymark

Jämför och hitta det billigaste priset på Patientdatalagen : en kommentar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Patientdatalagen : en kommentar är skriven av Manólis Nymark och gavs ut 2016-12-09.

Patientdatalagen : en kommentar som bok, ljudbok eller e-bok.
Patientdatalagen : en kommentar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 543

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Patientdatalagen : en kommentar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Patientdatalagen : en kommentar. Boken är skriven av författaren Manólis Nymark. Wolters Kluwer är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Patientdatalagen : en kommentar var 2016-12-09.

Originalspråket som Manólis Nymark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hälso- & sjukvårdsrätt vilket ger den Vp:oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Patientdatalagen : en kommentar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 349 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 147 x 22 mm och den väger så mycket som 459 g. Patientdatalagen : en kommentar ISBN är 9789139018391. Patientdatalagen : en kommentar är en fristående bok .


Läs Patientdatalagen : en kommentar som bok

För dig som vill köpa och läsa Patientdatalagen : en kommentar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 543 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Patientdatalagen : en kommentar som ljudbok

Vill du lyssna på Patientdatalagen : en kommentar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Patientdatalagen : en kommentar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Patientdatalagen : en kommentar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Patientdatalagen : en kommentar som pocket

Patientdatalagen : en kommentar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Patientdatalagen : en kommentar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Patientdatalagen : en kommentar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Patientdatalagen : en kommentar
 • Författare: Manólis Nymark
 • Genre: Hälso- & sjukvårdsrätt
 • Förlag: Wolters Kluwer
 • Utgivningsdatum: 2016-12-09
 • Pris: 543
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 349
 • Fysiska dimensioner: 216 x 147 x 22 mm
 • SAB: Vp:oe
 • ISBN: 9789139018391

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Patientdatalagen : en kommentar?

Patientdatalagen : en kommentar är skriven av författaren Manólis Nymark

När gavs Patientdatalagen : en kommentar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-12-09.

Var kan jag köpa Patientdatalagen : en kommentar?

Vi rekommenderar att du köper Patientdatalagen : en kommentar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I denna bok kommenteras patientdatalagen. Lagen, som trädde i kraft den 1 juli 2008, är en sammanhållande reglering för behandling av personuppgifter m.m. i hälso- och sjukvården, tandvården, smittskyddet samt viss annan medicinsk verksamhet. Patientdatalagen reglerar även journalföring inom lagens tillämpningsområde. På samma sätt som lagen är kommentaren indelad i tio kapitel. Varje paragraf är kommenterad. Lagändringar i patientdatalagen samt praxis från domstolarna och Datainspektionen som har utvecklats kring lagen till och med 31 juli 2016 har beaktats. Kommentaren behandlar även sekretess i anknytning till patientdatalagens bestämmelser. Den tar också i beaktande Socialstyrelsens olika föreskrifter och handböcker, bland annat till patientdatalagen. Kommentaren riktar sig till jurister, verksamhetschefer, hälso- och sjukvårdspersonal, vårdadministratörer, politiker, systemarkitekter och andra yrkesgrupper som i sin verksamhet konfronteras med frågor om behandling av personuppgifter, informationssäkerhet eller journalföring i hälso- och sjukvården.

Utgivande förlag: Wolters Kluwer