Pasta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Antonio Carluccio

Jämför och hitta det billigaste priset på Pasta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pasta är skriven av Antonio Carluccio och gavs ut 2016-04-01.

Pasta som bok, ljudbok eller e-bok.
Pasta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 165

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pasta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pasta. Boken är skriven av författaren Antonio Carluccio. Quadrille Publishing Ltd är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pasta var 2016-04-01.

Originalspråket som Antonio Carluccio skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Pastarätter vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Pasta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 194 x 26 mm och den väger så mycket som 926 g. Pasta ISBN är 9781849497961. Pasta är en fristående bok .


Läs Pasta som bok

För dig som vill köpa och läsa Pasta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 165 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pasta som ljudbok

Vill du lyssna på Pasta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pasta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pasta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pasta som pocket

Pasta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pasta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pasta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Pasta
  • Författare: Antonio Carluccio
  • Genre: Pastarätter
  • Förlag: Quadrille Publishing Ltd
  • Utgivningsdatum: 2016-04-01
  • Pris: 165
  • Format: Inbunden (Hardback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 224
  • Fysiska dimensioner: 232 x 194 x 26 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9781849497961

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pasta?

Pasta är skriven av författaren Antonio Carluccio

När gavs Pasta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-01.

Var kan jag köpa Pasta?

Vi rekommenderar att du köper Pasta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

At last, the ultimate book on pasta from the master of Italian cookery! Pasta’s huge variety of shapes, textures and flavours makes it the perfect basis for every kind of meal, from sophisticated dinner parties to simple suppers at home. In his exciting new book, Antonio Carluccio shares his love of Italy’s favourite food, providing innovative and exciting recipes for soups, main courses, salads and even desserts. To begin, clear and detailed instructions are given for making fresh pasta, opening up a whole new range of possibilities from making your own basic egg pasta to adding unusual colours and flavours like spinach and squid ink. Over 100 inspirational recipes for both fresh and dried pasta follow, ranging from the simple and traditional like Spaghetti Al Aglio, Olio E Peperoncino (with garlic, oil and chilli) and classics with a twist like Trofie al Pesto di Erbe e Noci (with walnut and herb pesto) to the truly unusual and luxurious, such as and Trullo di Zitoni (a deeply savoury baked lamb, herb and mushroom pasta pie). Also featured is a wealth of ideas for varying the basic recipe to produce numerous different dishes, according to taste and seasonal availability.

Utgivande förlag: Quadrille Publishing Ltd