Passage : att använda hästar i psykiatrin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulrika Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Passage : att använda hästar i psykiatrin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Passage : att använda hästar i psykiatrin är skriven av Ulrika Andersson och gavs ut 2010-10-01.

Passage : att använda hästar i psykiatrin som bok, ljudbok eller e-bok.
Passage : att använda hästar i psykiatrin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Passage : att använda hästar i psykiatrin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Passage : att använda hästar i psykiatrin. Boken är skriven av författaren Ulrika Andersson. Psykiatriska kliniken i Skellefteå är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Passage : att använda hästar i psykiatrin var 2010-10-01.

Originalspråket som Ulrika Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hästar & ponnyer vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Passage : att använda hästar i psykiatrin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 91 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 149 x 220 x 8 mm och den väger så mycket som 200 g. Passage : att använda hästar i psykiatrin ISBN är . Passage : att använda hästar i psykiatrin är en fristående bok .


Läs Passage : att använda hästar i psykiatrin som bok

För dig som vill köpa och läsa Passage : att använda hästar i psykiatrin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Passage : att använda hästar i psykiatrin som ljudbok

Vill du lyssna på Passage : att använda hästar i psykiatrin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Passage : att använda hästar i psykiatrin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Passage : att använda hästar i psykiatrin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Passage : att använda hästar i psykiatrin som pocket

Passage : att använda hästar i psykiatrin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Passage : att använda hästar i psykiatrin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Passage : att använda hästar i psykiatrin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Passage : att använda hästar i psykiatrin
 • Författare: Ulrika Andersson
 • Genre: Hästar & ponnyer
 • Förlag: Psykiatriska kliniken i Skellefteå
 • Utgivningsdatum: 2010-10-01
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 91
 • Fysiska dimensioner: 149 x 220 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Passage : att använda hästar i psykiatrin?

Passage : att använda hästar i psykiatrin är skriven av författaren Ulrika Andersson

När gavs Passage : att använda hästar i psykiatrin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-01.

Var kan jag köpa Passage : att använda hästar i psykiatrin?

Vi rekommenderar att du köper Passage : att använda hästar i psykiatrin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna bok berättar om en försöksverksamhet som startade för tio år sedan.Då var den ovanlig, djärv och nytänkande, nu etablerad och erkänd.Den berättar om hästens inträde på den psykiatriska vuxenarenan, om två unga ridterapeuter med en stark tro på hästens förmåga att bistå i behandlingsarbetet, att ge närhet och verklighetsförankring, att skapa tillit och ge plats för glädje och skratt.Du får som läsare en unik möjlighet att följa de olika faserna av behandlingsarbetet, att ge närhet och verklighetsförankring, att skapa tillit och ge plats för glädje och skratt.Detta är en bok att inspireras av.Den vänder sig till både behandlare och dem som är i behov av behandling. Entydig forskning visat att mörkertalet för psykisk ohälsa i Sverige är stort.I denna bok kan många möta en möjlighet till hjälp, som de inte trodde fanns.

Utgivande förlag: Psykiatriska kliniken i Skellefteå